Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sergio Herman over verlies zoontje: ‘Dit gaat een groot litteken achterlaten’

Sergio Herman over verlies zoontje: ‘Dit gaat een groot litteken achterlaten’

Celebs
Sergio Herman over verlies zoontje: ‘Dit gaat een groot litteken achterlaten’

Sergio Herman (46) heeft voor het eerst gereageerd op de dood van zijn ongeboren zoontje, Josha. Hermans echtgenote Ellemieke Vermolen (40) verloor vorige week haar baby een week voor de geboorte. ‘Het meest vreselijke in mijn leven. Iets wat een groot litteken gaat achterlaten voor de rest van ons leven’, aldus de chefkok.

Uit het bericht blijkt dat Herman (46) gisteren in intieme kring afscheid heeft genomen van zijn vijfde kind. ’19 ballonnen gingen gisteren tijdens de enigste zonnestraal die dag de lucht in! Prachtig en zeer droevig en ondraaglijk moment…’

‘Dit gaat een groot litteken achterlaten voor de rest van ons leven’
Het ‘Mijn Pop-uprestaurant’-jurylid omschrijft het verlies van Josha ‘als het meest vreselijke in mijn leven’. ‘Iets wat een groot litteken gaat achterlaten voor de rest van ons leven!’, schreef hij op het socialemediaplatform.

Verder bedankt Herman zijn naaste vrienden, collega’s, medewerkers, familie en onbekenden voor de ontelbare steunbetuigingen. ‘Maar mijn grootste, diepste respect en liefde gaat naar mijn vrouw Ellemieke Vermolen (40) die zoveel heeft afgezien maar ook zo sterk en krachtig is! Love you, schat! Zo superveel respect en liefde voor je!’, aldus een emotionele Sergio. De chef sloot zijn bericht af met de hashtags #loveyouall #keepthefaith #togetherwearestrong.

19 ballonnen gingen gisteren tijdens de enigste zonnestraal die dag de lucht in! Prachtig en zeer droevig en ondragelijk moment….het meest vreselijke in mijn leven. Iets wat een groot litteken gaat achterlaten voor de rest van ons leven! Onze lieve Josha Is er niet meer❤️❤️! Merci voor de ontelbare steunbetuigingen van naaste vrienden, collega’s, medewerkers, familie en onbekenden! Maar mijn grootste diepste respect en liefde gaat naar mijn vrouw @ellemieke_vermolen die zoveel heeft afgezien maar ook zo sterk en krachtig is! Love You schat!! Zo super veel respect en liefde voor je! ❤️❤️❤️ ook namens mijn lieve kinderen Noah,Zenna,Boy en Moon herman #loveyouall #keepthefaith #togetherwearestrong 💪🏻🙏🏻

A post shared by Sergio Herman (@sergioherman) on

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee