Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Selena Gomez doorbreekt eindelijk stilte op social media

Selena Gomez doorbreekt eindelijk stilte op social media

Selena Gomez doorbreekt eindelijk stilte op social media

Het is een pittig jaar geweest voor de Selena Gomez. De 24-jarige zangeres maakte bekend last te hebben van paniekaanvallen en depressies en liet zich opnemen in rehab. Sinds die mededeling bleef het ook op haar Instagram-account stil, maar nu is de actrice weer terug.

Naar aanleiding van de Amerikaanse feestdag Thanksgiving postte de actrice het volgende bericht op Instagram. “Ik heb veel om dankbaar voor te zijn dit jaar. Het is het zwaarste, maar ook het meest lonende jaar tot nu toe geweest. Ik ben eindelijk de strijd aan gegaan met het constante gevoel “niet goed genoeg” te zijn. Ik wil de liefde die jullie me al jaren geven weerspiegelen en laten zien hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. By grace through faith. Kindness always wins. I love you guys. God bless.”

Bij Selena werd eerder dit jaar lupus vastgesteld. Bij deze auto-immuunziekte keert het afweersysteem zich tegen het lichaam, waardoor ontstekingen ontstaan. De ontstekingen komen meestal voor in de huid en in gewrichten, maar kunnen ook organen zoals nieren, hart en longen aantasten.

Lupus komt bij mannen en vrouwen voor, maar vrouwen tussen 20 en 40 lopen meer risico. De oorzaak van de ziekte is niet bekend.

De zangeres noemt de diagnose van de ziekte en haar zeer drukke werkschema eerder dit jaar als redenen voor haar paniekaanvallen en opname in rehab.

preshow @revivaltour

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

Lees ook:

Bron: Gezondheidnet.nl, Instagram @SelenaGomez