Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat goéééd: seizoen vier ‘Chateau Meiland’ in aantocht

Wat goéééd: seizoen vier ‘Chateau Meiland’ in aantocht

Wat goéééd: seizoen vier ‘Chateau Meiland’ in aantocht

Het derde seizoen van Chateau Meiland zit er helaas alweer bijna op, maar niet getreurd: seizoen vier is officieel bevestigd. De hysterische familie heeft een plekje veroverd in vele harten van televisiekijkend Nederland. Aanstaande maandag is alweer de laatste aflevering te zien bij SBS 6. We kunnen dan ook niet wachten tot seizoen vier.

Niet corona-proof

In seizoen drie zagen we dat de familie Meiland moeilijke tijden doormaakt in hun Franse kasteel. Door het coronavirus vielen de boekingen flink tegen. Dochter Maxime voegde na de bekendmaking van hun vertrek uit Frankrijk toe dat het derde seizoen van de televisieserie Chateau Meiland wel gewoon wordt afgemaakt. Ook zijn gasten die een reservering hebben in de bed & breakfast van de familie “nog van harte welkom.” Maar inmiddels zijn alle reserveringen voor Chateau Meiland komend seizoen geannuleerd vanwege de coronacrisis. Het chateau zat tot ver in 2023 volgeboekt, maar de kamers staan nu al een paar maanden leeg.

Lees ook
Dochters Maxime en Montana enorm bezorgd om gezondheid Martien Meiland

Terug naar Nederland

Ondanks de coronacrisis heeft de familie de afgelopen tijd niet stilgezeten. In de vierde reeks staat onder meer centraal hoe het gezin verhuisd naar het Gelderse Hengelo. In februari werd bekend dat de Meilandjes teruggingen naar Nederland. Ze hebben voor ruim negen ton een landhuis in de Achterhoek gekocht. In het programma Hoge Bomen deed de kasteelheer een boekje open over de verhuizing. “Wij zijn natuurlijk heel impulsieve mensen. We gaan wel zien wat we weer gaan doen”, aldus Martien. Ook vertelde hij dat het gezin naar meer privemomenten verlangt. “Twee jaar met al die mensen onder een dak is denk ik wel genoeg.” Dochter Maxime kwam met de oplossing. “Maxime zit heel vaak op internet te kijken, dan kijkt ze naar kastelen in Engeland, maar ook in Nederland. Toen liet ze dat zien in Hengelo, en ik dacht: hoe kan je het vinden? Drie huizen op een hectare, waar we allemaal afzonderlijk van elkaar kunnen wonen maar toch bij elkaar.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Talpa