Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Weer genieten van Ferry en Bob: realeasedatum én trailer seizoen 3 Undercover bekend

Weer genieten van Ferry en Bob: realeasedatum én trailer seizoen 3 Undercover bekend

Weer genieten van Ferry en Bob: realeasedatum én trailer seizoen 3 Undercover bekend

Goed nieuws voor liefhebbers van de serie Undercover én Ferry de film: het derde seizoen is aangekondigd door Netflix. Vanaf 21 november kunnen we weer genieten van crimineel Ferry (Frank Lammers) en undercoveragent Bob (Tom Waes). 

Seizoen 3 Undercover

Seizoen 3 van Undercover kunnen we dus vanaf 21 november weer bekijken op Netflix. Dit seizoen heeft acht afleveringen en die verschijnen wekelijks.

Ferry, Bob en Daniëlle

Niet alleen Ferry en Bob keren terug, ook Daniëlle, gespeeld door Elise Schaap, kunnen we weer bewonderen. We zien haar dan wel niet in de trailer, eerder heeft ze al gezegd dat ze te zien zal zijn in een nieuw seizoen. Daarnaast wordt een nieuw stel geïntroduceerd: Serkan (gespeeld door Murat Seven) en Leyla (gespeeld door Nazmiye Oral). En die hebben een belangrijke rol, want zodra Ferry de bak uitkomt, zie hij dat dit stel het voor het zeggen heeft in de xtc-wereld.

Tekst gaat verder onder trailer 

Bob in Undercover seizoen 3

Bob gaat weer undercover, nadat hij ontslagen wordt bij de politie. Hij moet undercover om een rechtszaak te laten verdwijnen, dus hij duikt in de wereld van Serkan en Leyla.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU | Beeld: Netflix