Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Seizoen 2 van Sex/Life aangekondigd met de piemel van Brad

Seizoen 2 van Sex/Life aangekondigd met de piemel van Brad

Seizoen 2 van Sex/Life aangekondigd met de piemel van Brad

Zeg je de serie Sex/Life op Netflix, dan zeg je de piemel van Brad. Want laten we wel wezen: we hebben het allemaal gehad over die ene beruchte douchescène. En daar heeft Netflix goed op ingehaakt met de aankondiging van Sex/Life seizoen 2. 

Sex/Life seizoen 2

Via de Instagrampagina van Netflix laten ze weten dat er een nieuw seizoen van de sexy serie aankomt. De exacte datum houden ze nog even voor zich, maar de piemel van Brad speelt zélfs bij de aankondiging een grote rol.

Tekst gaat verder onder post. 

Sex/Life op Netflix

Sex/Life draait – je zou het niet verwachten – om het seksleven van het hoofdpersonage. Dat is de bloedknappe Billie Mann, die gelukkig getrouwd lijkt met haar man Cooper. Ze hebben samen twee kinderen en de sleur sluipt erin. Billie denkt steeds vaker terug aan haar ex Brad en de stomende seksavonturen die de twee beleefden. Cooper komt daarachter door het dagboek van Billie en dat zorgt voor drama, intriges en seks (véél seks).

Kijkcijferkanon

Het eerste seizoen van de serie, dat in juni dit jaar verscheen, werd direct een gigantisch kijkcijferkanon. In vier weken keken er 67 miljoen (!) mensen minstens twee minuten naar de serie. Er zijn dit jaar maar twee series populairder geweest dan Sex/Life en dat waren: Bridgerton en The Witcher.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD | Beeld: Still