Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nóg een showbizzscheiding: huwelijk Nicolette Kluijver en Joost Staudt definitief voorbij

Nóg een showbizzscheiding: huwelijk Nicolette Kluijver en Joost Staudt definitief voorbij

Nóg een showbizzscheiding: huwelijk Nicolette Kluijver en Joost Staudt definitief voorbij

Begin 2019 maakten Nicolette Kluijver (35) en haar man Joost Staudt wereldkundig dat hun huwelijk in zwaar weer verkeerde. Kort erna stelde het management van de presentatrice dat ‘de liefde er nog steeds was, net als de wil om te knokken voor het gezin’. Maar dat blijkt inmiddels een gelopen race: de scheiding is definitief, zo bevestigt de blondine.

Iets meer dan een jaar geleden plaatste Nicolette een veelzeggende tekst op Instagram. “We zullen de beste vriendjes blijven”, schreef ze, gevolgd door een gebroken hartje. Een onverwachte mededeling die de presentatrice – wellicht geschrokken van de vele reacties – meteen weer verwijderde.

Nieuw bestaan als vrienden

Het leek er toen even op dat het melden van de breuk inderdaad wat voorbarig was geweest. Na een tijdje apart te hebben gewoond van Joost keerde Nicolette weer huiswaarts, wat deed vermoeden dat het weer koek en ei was tussen de twee. Helaas is de realiteit anders. “Nicolette woont vanaf nu in haar eigen huis”, aldus een bekende van het gezin tegenover Story. “Joost blijft in hun oude, gezamenlijke woning. Ze hebben de laatste tijd veel gepraat en bekeken hoe ze een nieuw bestaan als vrienden kunnen opbouwen. Ze hebben in elk geval duidelijk besloten hun eigen verdriet even te parkeren om ervoor te zorgen dat de kinderen niet onnodig onder de situatie lijden.”

Nicolette bevestigt scheiding

Zelf bevestigt Nicolette het nieuws tegenover het entertainmentblad. “Ik denk dat het maar het beste is dat het een keer naar buiten komt”, aldus de RTL-presentatrice. “Het wordt ook steeds moeilijker met al die vragen en roddels die ontstaan. Maar het klopt. We zijn uit elkaar en gaan als vrienden verder. We zijn nu als gezin in Oostenrijk. Het gaat Joost en mij nu om het geluk van onze kinderen. Ik hoop dat mensen dat begrijpen en respecteren.”

Lees ook
Nicolette Kluijver doet opvallende uitspraak: is ze nog wel samen met Joost?

Drie kinderen

Nicolette en Joost stapten in 2012 in het huwelijksbootje. Samen hebben ze drie jonge kinderen: dochter Isabella (7) en tweeling Ana-Sofia en Jesse Joost (5).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mijn grote liefdes ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

“Ooh wat gaat de tijd toch snel” ?

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP