Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Té schattig: Monique Westenberg en kleine Dré brachten bezoekje aan de Efteling

Té schattig: Monique Westenberg en kleine Dré brachten bezoekje aan de Efteling

Té schattig: Monique Westenberg en kleine Dré brachten bezoekje aan de Efteling

Helaas zijn vanwege de lockdown alle pretparken weer gesloten sinds zondag. Monique Westenberg was nog net op tijd en ging zaterdagmiddag samen met kleine André naar de Efteling. Ze deelt later een schattige kiekje van de kleine Dré, die de tijd van z’n leven heeft in het pretpark.

Monique en Dré in de Efteling

Zaterdag was de laatste dag dat mensen naar pretparken konden gaan, want helaas is sinds zondag alles vanwege een strenge lockdown gesloten. Monique Westenberg besloot om samen met zoontje André naar de Efteling te gaan. Ze hadden duidelijk een geweldige tijd in het pretpark. Monique deelde zondag een onwijs schattig kiekje van haar en André in de Efteling. Ze staat voor een van de sprookjesachtige gebouwen in het park en Monique geeft Dré een dikke kus.

Kijkers vinden de foto heel lief. “De liefde tussen moeder en zoon ❤️❤️”, reageert een volger. “Mooie mama en mooie zoon! Wat een superplaatje❤️💙” en “De liefde straalt er van af❤️❤️❤️”, zeggen andere volgers.

Tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Zo ziet André Hazes junior van André en Monique eruit als hij 25 jaar is

Bijzondere datum

Monique Westenberg werkt momenteel hard aan haar carrière als influencer. Ze is erg actief op Instagram en bracht op 12 december een feestcollectie uit samen met Kruidvat. 12 december is voor Monique sowieso een bijzondere datum. “12•12 is in meerdere opzichten voor altijd een hele bijzondere datum voor mij. Vandaag extra veel omdat ik mijn eerste eigen collectie lanceer waar ik het afgelopen jaar samen met een fantastisch team keihard aan gewerkt heb. Toen zij mij aangaven dat de lancering op deze datum zou zijn wist ik zeker dat er eentje daarboven hiervoor heeft gezorgd. Happy Birthday aan de andere kant mijn mooiste zieltje ♥️🌍”, liet ze op Instagram weten.

Een jaar geleden vroeg André Hazes haar ten huwelijk op 12 december. Of de twee ex geliefdes weer bij elkaar komen is de vraag. Wel zal André kerst vieren bij Monique en kleine André thuis en gaan er geruchten dat hij samen met hen op vakantie naar Amerika wil.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress