Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Schattig! Justin Timberlake deelt foto van zoontje

Schattig! Justin Timberlake deelt foto van zoontje

Schattig! Justin Timberlake deelt foto van zoontje

Justin Timberlake (35) en Jessica Biel (34) zijn naast supersterren ook gewoon bijzonder trotse ouders, die graag foto’s van hun kind showen.

In het geval van kleine peuter Silas (1) kunnen we ze moeilijk ongelijk geven. Het kleine mannetje is met zijn rode broekje en blauwe hoedje niet alleen super cute, maar ook nog eens net zo hip als z’n vader.

Happy 4th of July, America! –The Timberlakes

A photo posted by Justin Timberlake (@justintimberlake) on


Op de foto wappert het ventje met de Amerikaanse vlag, omdat de familie Timberlake afgelopen maandag Onafhankelijkheidsdag vierde.

Jessica Biel vertelde onlangs nog in de Today show dat ze met volle teugen geniet van het moederschap, maar dat het ook hard werken is. ‘Het is een fantastische ervaring, maar het is ook de moeilijkste baan ter wereld. Ik ben nog nooit zo dankbaar geweest voor mijn eigen moeder,’ zegt de actrice.

De kleine Silas is volgens zijn moeder een aardje naar zijn vaartje. ‘Hij houdt van Erykah Badu en Stevie Wonder. Hij houdt van groove,’ aldus Biel. Volgens de actrice zit haar zoon nu in de fase waarin hij lichaamsfuncties hilarisch vindt en hard moet lachen als er iemand (of hijzelf) moet niezen. Schattig!

GLSEN Respect Awards - Los Angeles - Inside

 

Lees ook:

Bron: Daily Mail