Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Schattig: Dave Roelvink deelt mooie foto’s van bijna uitgerekende vriendin

Schattig: Dave Roelvink deelt mooie foto’s van bijna uitgerekende vriendin

Schattig: Dave Roelvink deelt mooie foto’s van bijna uitgerekende vriendin

Begin november is het dan zover voor Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlynn: de twee worden eindelijk ouders van hun eerste kindje. Een tijdje terug maakte Dave al bekend vader te worden van een zoontje (hij ging helemaal uit zijn dak) en zaterdag deelde hij een aantal hele mooie foto’s van zijn bijna uitgerekende vriendin. 

Dave Roelvink wordt vader

Het is bijna te schattig voor woorden: Dave deelde op zijn Instagram drie prachtige foto’s waar de zwangere Jazzlynn stralend op staat. “No caption needed”, zette Dave onder de foto. Met nog ongeveer een maandje te gaan heeft Jazzlynn al een prachtige buik die zeker geshowd mag worden.

De tekst gaat verder onder de foto. 

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Babykamers

De meeste voorbereidingen voor de komst van de mini-Dave zijn al helemaal gedaan. Zo heeft de kleine Roelvink straks twee hele mooie kamers, één bij papa en mama en één bij oma Roelvink thuis. In beide kamers is er gekozen voor een jungle-thema en heeft oma zelfs allerlei accessoires van Dave vroeger in het kamertje gezet. Hoe lief?

Gezinnetje

Dave en zijn vriendin Jazzlyn maakten in april bekend dat ze hun eerste kind verwachten. Hij en Jazzlyn besloten een jaar geleden hun relatie weer een kans te geven, nadat het koppel in 2015 uit elkaar ging. In de tussentijd was Dave drie jaar samen met strafrechtadvocaat Julia Mekkes. Met haar nam hij een hond en kocht hij zelfs een huis, maar de klusperiode zat er nog niet op of het stel gooide de handdoek in de ring.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink)

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Brunopress