Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gênant: Meghan Markle’s vader werd betaald voor aandoenlijke ‘spontane’ foto’s

Gênant: Meghan Markle’s vader werd betaald voor aandoenlijke ‘spontane’ foto’s

Celebs
Gênant: Meghan Markle’s vader werd betaald voor aandoenlijke ‘spontane’ foto’s

We vonden het té schattig: de foto’s van Meghan Markle’s vader die zich in een koffietentje verdiepte in een boek over Britse landschappen en op een computer nieuwsberichten over Harry en Meghan las. Nu blijkt dat er niets spontaan was aan deze kiekjes. Thomas Markle kreeg maar liefst duizenden Engelse ponden betaald voor de foto’s en nu dat is uitgekomen, schaamt hij zich te pletter.

Lees ook
Prachtig: dit is de huwelijksuitnodiging van prins Harry en Meghan Markle

Stress

Het paparazzi-schandaal zorgt voor veel stress bij zowel het Britse koningshuis als de familie van Meghan in Amerika. Volgens Thomas Jr., de broer van de aanstaande bruid, “schaamt zijn vader zich enorm dat hij zich heeft laten betalen voor het nemen van zogenaamde spontane foto’s”, zo meldt de Daily Mail.

‘Sorry’

Volgens Thomas Jr. wil zijn vader zijn excuses aanbieden aan Harry en Meghan en is hij nog steeds van plan zijn dochter naar het altaar te begeleiden tijdens de grote dag op 19 mei. De familie Markle staat naar eigen zeggen “onder grote druk sinds de verloving van het stel bekend werd gemaakt en heeft geen moment rust meer gehad vanwege de enorme media-aandacht voor alles wat maar met Meghan te maken heeft”.

Oeps

Het schandaal kwam aan het licht via het bedrijf CCT, dat de ‘samenwerking’ tussen Markle en de paparazzi-fotograaf vastlegde. Zij betrapten Meghans vader toen hij in een internetcafé een ontmoeting had met fotograaf Jeff Rayner. Een paar minuten later maakten de twee zich klaar voor een foto waarop Harry’s aanstaande schoonvader lezend achter de computer te zien is, terwijl er een nieuwbericht over Harry en Meghan op zijn scherm staat.

Gij zult zich gedragen

Het koningshuis heeft nog niet gereageerd op het incident, maar in de aanloop naar aanstaande zaterdag, wanneer de plechtigheid plaatsvindt, zijn dergelijke situaties niet gewenst.

Beeld: ANP

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee