Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Scarlett Johansson en haar man Colin Jost verwachten eerste kindje’

‘Scarlett Johansson en haar man Colin Jost verwachten eerste kindje’

‘Scarlett Johansson en haar man Colin Jost verwachten eerste kindje’

Actrice Scarlett Johansson (36) is opnieuw zwanger, zo melden bronnen aan Page Six. Zij en haar man Colin Jost (39) verwachten daarmee hun eerste kindje. Scarlett is al moeder van dochtertje Rose (6) uit een eerder huwelijk.

In het geniep zwanger

De zwangerschap van de actrice is door meerdere bronnen bevestigd aan Page Six, maar de actrice zelf heeft er nog niets over losgelaten. Sterker nog, volgens een bron heeft ze het bewust geheim gehouden: “Alle vergaderingen woonde ze bij via Zoom, zodat ze haar babybuik kon verbergen.”

Scarlett Johansson Black Widow

Scarlett Johansson is een grote ster in de nieuwe Marvell film Black Widow, ze is namelijk acteur én uitvoerend producer. Toch heeft ze geen events of interviews bijgewoond, blijkbaar allemaal om de zwangerschap niet bekend te maken. Niet alleen vonden vergaderingen plaats via Zoom, ze verscheen ook bij de Tonight Show van Jimmy Fallon online en was daar alleen te zien vanaf boven haar schouders.

Lees ook: 
Robin Martens onthult hoeveel kilo ze is aangekomen tijdens zwangerschap: ‘Dat vind ik helemaal niet erg’

Scarlett Johansson en Colin Jost

Scarlett en Colin zijn sinds 2017 samen. In 2020 stapte het stel in het huwelijksbootje. en nu verwachten ze dus hun eerste kindje. En op die baby hoeven we niet meer zo lang te wachten, zo bevestigt een andere bron: ‘De uitgerekende datum komt al heel dichtbij’, zegt zij tegen Page Six. 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Page Six | Beeld: Getty Images