Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sarah van Soelen zeker over liefde voor André Hazes: ‘Dit is voor altijd’

Sarah van Soelen zeker over liefde voor André Hazes: ‘Dit is voor altijd’

Sarah van Soelen zeker over liefde voor André Hazes: ‘Dit is voor altijd’

Dat Sarah van Soelen en André Hazes de laatste tijd smoorverliefd door het leven gaan, was natuurlijk al duidelijk. De tortelduifjes zijn bijna elk moment van de dag samen en de nieuwe schoondochter is al met vele familie-uitjes mee geweest. Sarah is na een aantal maanden dan ook heel zeker van haar relatie met de zanger. 

Voor altijd

Op Instagram deelt Sarah een innige foto van het stel. Heel veel woorden schrijft de influencer niet bij het plaatje, maar de woorden die ze schrijft betekenen heel veel. ‘Geen woorden nodig… Dit is voor altijd baby.’ Het lijkt erop dat Van Soelen heel erg zeker is over haar relatie met André en ze een toekomst met de zanger voor zich ziet.

sarah van soelen

Vonken

De foto is gemaakt bij een van de optredens van André in het Zomertheater. André en Sarah werden verliefd in de lockdown, waarin ze alle tijd voor elkaar hadden omdat de zanger niet kon optreden. Nu concerten en festivals weer zijn toegestaan, is André ook weer aan het werk. Sarah geniet net zoveel van de optredens als André. Als ze kan is ze erbij in het publiek, zoals dit weekend bij een concert in Den Bosch. En als ze elkaar backstage weer treffen, vliegen de vonken ervan af.

Lees ook:

Sarah van Soelen openhartig over verslaving: “Ik neem mijn ouders niets kwalijk”

Perfecte schoondochter

Vanaf minuut één was er een klik tussen Rachel Hazes en haar nieuwe schoondochter Sarah van Soelen. Zij ontbrak vorige week dan ook niet bij de viering van de 70ᵉ verjaardag van André Hazes senior. Rachel vertelt aan Story: ‘Ik ben dankbaar dat Sarah in André’s leven is gekomen.’ Ook Dré heeft nu een heel andere uitstraling en kijkt heel gelukkig uit zijn ogen. Dat is ook echt zo. Deze uitstraling ken ik van mijn kind. Zo ken ik mijn zoon. En zo heb ik André, en dat is niet om nu negatief te doen over Monique, niet echt gezien toen zij samen waren.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress