Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sarah van Soelen laat van zich horen na de breuk: ‘Ik heb er mee om leren gaan’

Sarah van Soelen laat van zich horen na de breuk: ‘Ik heb er mee om leren gaan’

Sarah van Soelen laat van zich horen na de breuk: ‘Ik heb er mee om leren gaan’

Een officiële break tussen André Hazes en Sarah van Soelen is nog niet eens openbaar gemaakt en nu lijkt het erop dat André alweer een nieuwe liefde heeft. Anne Rose is nu de gelukkige. Aan haar volgers laat Sarah weten hoe het nu met haar gaat.

Zwaar positief

Veel volgers zijn benieuwd hoe het met Sarah van Soelen gaat, zeker nu de relatie met André Hazes over lijkt te zijn. Ze deed daarom gisteren een Q&A met haar volgers. “Ik ben gezond, ik heb een superfamilie en vrienden om mij heen. Ik heb topwerk en ik ben goed bezig. En ik ben zwaar positief”. Ze vervolgt: “Natuurlijk heb ik ook soms een offday. Maar daar ontkom je niet aan in het leven. Ik heb er mee om leren gaan. Ondanks alles voel ik mij eigenlijk heel goed en laat ik vooral niemand mijn ‘mood’ bepalen.”

Anne Rose

Nog niet zo lang geleden kondigde Sarah aan dat haar relatie met André Hazes ‘on a break’ was. In een gesprek met Beau Monde vertelde de influencer: “We hebben samen besloten, in een face to face gesprek, een pauze in te lassen”. Toen wist ze nog niet te vertellen hoelang de pauze zou duren. Dré woonde sinds de pauze bij zijn moeder.

Lees ook
Wie is Anne Rose Zonneveld, de nieuwe vriendin van André Hazes?

Een officiële bevestiging van een break-up is nog niet eens openbaar gemaakt, maar verschillende roddelkanalen denken dat André alweer iemand anders aan de haak heeft geslagen. De vermeende nieuwe liefde van André heet Anne Rose. Ze is werkzaam bij restaurant Mama Kelly en voert administratieve klusjes uit voor Rachel Hazes. Ze is een jeugdvriendin van André. De liefde tussen de twee is nog heel pril. Al zijn ze met oud en nieuw wel samen naar Spanje vertrokken.

Anne Rose is de brunette naast Sarah op de foto.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders