Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe liefde voor Sarah van Soelen? Deze realityster ziet haar wel zitten

Nieuwe liefde voor Sarah van Soelen? Deze realityster ziet haar wel zitten

Nieuwe liefde voor Sarah van Soelen? Deze realityster ziet haar wel zitten

Voor Sarah van Soelen, influencer en inmiddels ook de ex van André Hazes, is het een onrustige tijd. Door de relatie is begonnen met de volkszanger staat haar leven op zijn kop. Ze heeft weinig privacy en is dan ook vaak in het nieuws, en niet bepaald op een positieve manier. Maar nu Sarah weer single is, lijkt haar volgende lover al weer op te duiken.

Michael van der Plas

We hebben het over Michael van der Plas. Deze realityster ziet de ex van André namelijk wel zitten. Op zijn Instagram deelt Michael een foto van Sarah en schrijft daarbij: ‘Beautiful’.

De tekst gaat verder onder de foto.

sarah-van-soelen

Exen van André Hazes

Maar Sarah is niet de enige ex van André waar Michael wel een beschuitje mee wil eten. De realityster laat via zijn Instagram namelijk weten dat hij André’s andere ex Monique Westenberg ook wel ziet zitten.

De tekst gaat verder onder de foto.

sarah-van-soelen

Niet zo’n succes

Het hele liefdesdrama tussen Monique Westenberg, André Hazes en Sarah van Soelen heeft dan ook maar weinig opgeleverd. Alleenstaande moeder Monique die keer op keer is teleurgesteld door André, de volkszanger zelf die inmiddels met een ‘emotionele’ burn-out thuis zit, en niet te vergeten Sarah die alleen nog maar negativiteit over zich heen krijgt. Niet zo’n succes dus.

Lees ook
Ze laat weer van zich horen: fans verbluft door zwart-witfoto van Sarah van Soelen

Terugslaan

Maar de (stief-)ouders van Sarah, Rudolf en Rebecca, laten Sarah niet zomaar slecht behandelen. Ze maken namelijk een krachtig statement tegen alle narigheid die hun dochter voor haar kiezen heeft gekregen. Ze slaan keihard terug tegen alle mensen die Sarah (opzettelijk) hebben willen beschadigen, puur en alleen omdat Sarah André’s hart wel kon veroveren toen Monique het niet meer opgewarmd kreeg.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress, Instagram