Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sarah van Soelen lijkt op déze foto een korte, blonde boblijn te hebben

Sarah van Soelen lijkt op déze foto een korte, blonde boblijn te hebben

Sarah van Soelen lijkt op déze foto een korte, blonde boblijn te hebben

Sarah van Soelen heeft haar leven weer opgepakt. De influencer is weer lekker actief op sociale media. Zo plaatste ze onlangs een nieuwe foto waarop het lijkt alsof de blondine een nieuwe coupe heeft. 

Nieuwe coupe

Sarah van Soelen is na een korte social media break weer helemaal terug van weggeweest. De ex van André Hazes post weer namelijk allemaal kiekjes van zichzelf op Instagram. Zo is de influencer op deze foto te zien met knalrode lippenstift en lijkt het er ook op dat Sarah een nieuwe coupe heeft.

De tekst gaat verder onder de post. 

Reacties

Sarah kan rekenen op heel veel lieve reacties onder haar foto. De influencer wordt overspoeld met hartjes in de reacties. ‘Mooooooi😍😍’, reageert een van haar volgers. ‘Wauw ❤️ hoe knap 😍’, is er verder nog te lezen.

Lees ook
Sarah van Soelen reageert eindelijk op breuk met André: ‘We hebben een pauze’

Relatiestatus

Onlangs heeft de influencer nog via een chatgesprek laten weten dat de relatie met André Hazes nog niet over is, maar dat de twee een pauze hebben. Aan Sarah werd gevraagd: ‘Er wordt beweerd dat je nooit contact met hem hebt. Klopt dat?’. De influencer reageerde hierop met: ‘Weinig, maar dat zegt toch niks?’ Vrij snel daarna maakt Sarah ook duidelijk dat er een kans bestaat dat het allemaal weer goedkomt. ‘Niks is uit (…) maar er is inderdaad een pauze voor ons allebei. Veel dingen te verwerken en daar is rust bij nodig.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress