Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sarah van Soelen klaar met roddels: ‘Ga niet lopen lullen dat ik met Dré aan de coke zit’

Sarah van Soelen klaar met roddels: ‘Ga niet lopen lullen dat ik met Dré aan de coke zit’

Sarah van Soelen klaar met roddels: ‘Ga niet lopen lullen dat ik met Dré aan de coke zit’

Media raakten dit jaar niet uitgepraat over Sarah van Soelen, het nieuwe liefje van André Hazes. Het verliefde koppel kreeg veel kritiek te verduren en momenteel hebben de twee een pauze. In een openhartig interview met Beau Monde vertelt Sarah over de tumultueuze periode, haar relatie met André en de vele roddels die door de media zijn verspreid. 

Geruchten over Sarah van Soelen

Sarah van Soelen werd begin 2021 bekend als de vriendin van zanger André Hazes. Vanaf dat moment raakt de media niet uitgepraat over het koppel. Verschillende geruchten werden de afgelopen maanden verspreid door roddelbladen en juice channels. Hierdoor kwam de relatie van Sarah en André onder druk te staan. Sarah doet haar eigen verhaal in een exclusief interview met Beau Monde.

Sarah was zich er van bewust dat ze als de nieuwe vriendin van André veel media-aandacht zou krijgen, maar ze had niet verwacht dat de media zulke heftige, extreme berichten zou plaatsen. “De gekste dingen heb ik over mezelf gelezen. Ik zou al zes keer zwanger zijn geweest, in Andrés vorige relatie hebben gestookt, voor het geld bij André zijn en weer aan de drank en drugs zitten. Vooral dat laatste maakt me verdrietig.”

Sarah hoopt dat de media stoppen met bizarre roddels en geruchten te verspreiden, omdat ze behoorlijk schadelijk zijn. “Ik zou liegen als ik zeg dat het me niets doet, want ze proberen me kapot te maken. Ze vergeten dat ik een mens van vlees en bloed ben. Ik vind het prima als je schrijft dat ik lelijke opgespoten lippen heb, maar ga niet lopen lullen dat ik een terugval heb gehad en met Dré aan de coke zit.”

Lees ook
Monique moest kinderwens opgeven door breuk met André: ‘Ik wist dat ik geen kinderen meer zou krijgen’

Relatie met André Hazes

Sarah besloot samen met André om hun relatie even op pauze te zetten voor onbepaalde tijd. “Dré woont nu bij zijn moeder. Hij heeft veel aan zijn hoofd en heeft het zwaar, hij kreeg de afgelopen jaren veel voor zijn kiezen. Hij heeft het nodige te verwerken en daarbij is rust belangrijk. Ik begrijp hem en ik steun hem.” Sarah ontkent dat er een grote ruzie is geweest of dat er een ander in het spel is. De liefde is allesbehalve voorbij, laat Sarah aan Beau Monde weten.

We zijn benieuwd of de twee geliefden weer bij elkaar zullen komen. André is momenteel aan het herstellen van een burn-out en is regelmatig bij ex Monique en zoontje Dré te vinden. De zanger heeft al maanden geen interviews gegeven en heeft alle concerten voor de komende tijd gecanceld. Er gaan wel geruchten dat de zanger binnekort een reis door Amerika gaat maken, samen met Monique en zoontje Dré.

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress