Word abonnee

Kies nΓΊ voor een abonnement met korting

Abonneer nΓΊ met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sarah van Soelen is terug van weggeweest en staat stralend op nieuwe foto

Sarah van Soelen is terug van weggeweest en staat stralend op nieuwe foto

Sarah van Soelen is terug van weggeweest en staat stralend op nieuwe foto

Lange tijd kwam er niks nieuws op de social media van Sarah van Soelen. Een tijdje geleden was ze wel te zien op de Instagram Stories van de kledingwinkel Chicas. Nu is ze ook weer terug op haar eigen Instagram account. En wat straalt ze weer!Β 

Nieuwe foto

Op de nieuwe foto van Sarah van Soelen is te zien dat ze wordt opgemaakt door haar team. Haar haren worden gestyled en haar make-up is aangebracht. De blondine had waarschijnlijk een belangrijke afspraak, want ze ziet er helemaal glamorous uit. Onder de post bedankt ze haar team. Ook zijn er veel positieve reacties te vinden.

Joggingbroek met Uggs

Sarah deelde vandaag nog een foto van haar prachtige look. Waar ze precies is geweest is niet duidelijk, maar de blondine vond het een geweldige dag. Misschien had ze een fotoshoot of evenement gehad. Ze is nog steeds aan het nagenieten van gisteren. β€œWat een dag! Heerlijk om met zulke fijne mensen te werken. Gister helemaal in de glitter en vandaag een joggingbroek met Uggs eronder, heerlijk!!”, schrijft ze bij de foto. Lekker in trainingspak thuis, moet kunnen!

Lees ook
Schoonvader Van Soelen over AndrΓ© Hazes: ‘Met hun relatie is niets aan de hand’

Mediastorm

Een tijdje terug was Sarah alleen naar Spanje. Niet omdat er iets tussen het kersverse stel aan de hand was of omdat ze kampte met haar verslaving, maar omdat ze bij moest komen van de mediastorm van de afgelopen tijd. Toen bekend werd dat Sarah alleen in Spanje zat, draaide de geruchtenmolen direct op volle toeren. Er werd gespeculeerd dat er wel hommeles zou zijn tussen de lovebirds en dat Sarah weer zou kampen met haar verslaving. Niks van dat alles blijkt waar, zeggen haar ouders tegen Shownieuws.Β β€œSarah is al twee jaar clean en dat is iets waar ze nog elke dag aan werkt en dat gaat goed.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Β Brunopress