Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sarah van Soelen ontkent breuk en laat 2 foto’s met André op haar Instagramaccount staan

Sarah van Soelen ontkent breuk en laat 2 foto’s met André op haar Instagramaccount staan

Sarah van Soelen ontkent breuk en laat 2 foto’s met André op haar Instagramaccount staan

Sarah van Soelen wil nog steeds niet toegeven dat de relatie met André Hazes over is. Volgens de influencer hebben de twee alleen een pauze. Maar nu André Hazes inmiddels alle foto’s met Sarah van zijn Instagram heeft verwijderd, lijkt het er toch echt op dat de liefde tussen de twee over is. Maar Sarah heeft nog wel wat liefdesfoto’s op haar Instagram account staan. 

Instagram

André Hazes heeft alle foto’s met Sarah van Soelen verwijderd. Ook hebben de twee al eerder elkaars namen verwijderd uit hun Instagram-bio en inmiddels hebben ze elkaar ook ontvolgt. Dit zouden allemaal tekenen kunnen zijn van een breuk, maar toch heeft Sarah al haar foto’s met André nog wel op haar Instagram account laten staan. Betekent dit dat ze met dit statement een relatiebreuk ontkent? Wil ze de relatie met André nog niet opgeven?

Pauze

Het begint er op te lijken dat Sarah nog niet wil toegeven dat er sprake is van een relatiebreuk. Ze is nog niet klaar voor het afscheid met André. In een recent interview heeft ze namelijk nog gezegd dat de twee alleen een pauze hebben. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft gezegd dat ze wel uit elkaar zijn, maar dat Sarah gewoon nog heel wanhopig is.

De jas van André

Wat ook opvalt is dat Sarah in Parijs is gespot, terwijl ze nog de jas van André draagt. In de Instagram Stories van Yvonne Coldewijer is te lezen hoe ze van een betrouwbare spion heeft gehoord dat André zijn jas graag terug wil hebben. Heeft Sarah dan misschien toch nog goede hoop dat het weer goed komt?

De tekst gaat verder onder de foto.

Lees ook
Sarah van Soelen vertelt over haar drugsverslaving: ‘Op mijn zeventiende nam ik mijn eerste lijntje coke’

Monique Westenberg

Wat wel opvalt is dat André al zijn foto’s met zijn ex Monique Westenberg wel nog op zijn Instagram heeft staan. En Monique volgt André ook nog steeds. Al zijn Sarah en Monique absoluut geen beste vriendinnen, Sarah heeft recent nog via een juicekanaal laten weten dat ze ook nooit vriendinnen zullen worden. De twee volgen elkaar dan ook niet op social media. Maar blijkbaar heeft Monique toch een speciaal plekje in André’s hart. Zullen de twee dan toch weer na een lange tijd bij elkaar komen?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress