Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sarah van Soelen deelt eerlijke foto uit drugsperiode: ‘Totaal andere Sarah’

Sarah van Soelen deelt eerlijke foto uit drugsperiode: ‘Totaal andere Sarah’

Sarah van Soelen deelt eerlijke foto uit drugsperiode: ‘Totaal andere Sarah’

Sarah van Soelen heeft deze week de tijd genomen om haar volgers eens goed bij te praten. Ze gaf haar volgers de kans om vragen aan haar te stellen. En de influencer beantwoordde deze vragen naar alle eerlijkheid. Ook toen er gevoelige onderwerpen aan bod kwamen.  

Drugsverslaving

Sarah van Soelen (26) had een heftige jeugd. Ze kampte met een drank- en drugsverslaving, maar gelukkig is ze inmiddels al twee jaar clean. Er werd aan Sarah tijdens een Instagram Q&A gevraagd of ze helemaal nooit meer een wijntje drinkt. “Ik ga nog steeds uiteten en pak soms een feestje (no lockdown), alleen zonder alcohol en drugs”, antwoordde de influencer trots.

Een andere volger wilde toch nog meer weten over de drugsperiode die Sarah inmiddels achter de rug heeft. “Heb je foto(s) van jezelf toen je nog wel drugs/alcohol gebruikte?”, wordt er gevraagd.

Lees ook
Sarah van Soelen laat van zich horen na de breuk: ‘Ik heb er mee om leren gaan’

Sluipmoordenaar

En ook hier geeft Sarah eerlijk antwoord op. “Ik zeg je eerlijk, ik heb zeker een leuke tijd gehad. Maar dat wilde niet zeggen dat ik echt gelukkig was”, begint ze. “De feestjes, tuurlijk was dat leuk, alleen ik merkte dat ik mezelf steeds meer ging verdoven om maar niet te voelen”, daarmee doelt de influencer op het verdriet en de pijn die ze toen had.

“Ik ging steeds meer feesten, drinken en gebruiken. M’n ogen werden dof en ik was op een gegeven moment helemaal op! Het is en blijft een sluipmoordenaar…” Sarah deelt in haar Instagram stories een foto van ongeveer vier jaar geleden. “Een totaal andere Saar!’, zegt ze zelf. ‘Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gemaakt twee jaar geleden!!”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress, Instagram