Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Waarom de 9-jarige Sarah moest huilen op Koningsdag

Waarom de 9-jarige Sarah moest huilen op Koningsdag

Waarom de 9-jarige Sarah moest huilen op Koningsdag

Gisteren werd Koningsdag uitbundig gevierd. De koninklijke familie vertrok naar Amersfoort, waar de nationale feestdag dit jaar werd georganiseerd. En daar gebeurde iets heel bijzonders. Zo had koningin Máxima een emotionele ontmoeting met een meisje die langs de kant van de weg stond. Het meisje barstte in tranen uit toen ze de koningin zag, waarna Máxima zich over haar ontfermde. Hoe lief!

Lees ook: Zangeres Maan had een bijzondere ontmoeting met de prinsesjes op Koningsdag

Het was misschien wel het meest bijzondere moment van Koningsdag: het emotionele moment tussen koningin Máxima en het 9-jarige ontroostbare meisje Sarah tijdens Koningsdag in Amersfoort. De foto (zie hierboven) ging binnen de kortste keren het hele internet over.

Tranen van geluk

Wat gebeurde er precies, en waarom was Sarah zo emotioneel? Blijkbaar had het meisje al tijden uitgekeken naar het moment dat ze Máxima mocht ontmoeten. Toen dat eindelijk zover was, hield ze het niet meer en barstte ze in tranen uit. Tranen van geluk, weliswaar. Zo liet de moeder van Sarah aan RTL Boulevard weten: “Sarah wilde heel graag de koninklijke familie ontmoeten en toen dat gebeurde, kwamen de emoties. Tranen van geluk.”

Sarah en haar moeder waren gisteravond te gast in de uitzending van RTL Boulevard, waar het meisje zelf over het bijzondere moment vertelde: “Het was een droom toen ik haar zag. En daarom moest ik huilen. Dat zag ze. Ze kwam naar me toe en vroeg ‘wat is er, lieverd.’ Met huilerige stem zei ik toen, dat ik het zo leuk vond om haar te ontmoeten. ‘Ach, lieverd’, zei Máxima. ‘Stil, maar. Daar hoef je niet om te huilen, hoor’’. Bekijk het fragment hieronder:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP, YouTube