Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sarah Chronis blikt terug op bijzonder jaar: ‘Overdonderd door de hoeveelheid liefde’

Sarah Chronis blikt terug op bijzonder jaar: ‘Overdonderd door de hoeveelheid liefde’

Sarah Chronis blikt terug op bijzonder jaar: ‘Overdonderd door de hoeveelheid liefde’

2021 was een bijzonder jaar voor Sarah Chronis en Kay Greidanus. Het acteurskoppel werd in de lente voor het eerst trotse ouders van zoontje Novi Iason Aeneas. Op de laatste dag van dit jaar blikt Sarah op haar Instagram terug op haar eerste maanden als moeder.

Sarah Chronis voor het eerst moeder

“2021. Het jaar dat ik moeder geworden ben. Op de volgende foto is Novi een paar uur oud. Net thuis van het ziekenhuis”, begint Sarah haar post. Op de prachtige foto’s zijn moeder en zoon te zien. “Totaal in de war want Novi kwam met 38 weken. Zo moe, zoveel pijn, maar trots op mijzelf, het vrouw zijn en vooral overdonderd door de hoeveelheid liefde.”

Veel liefde

“Mijn eerste blik naar mijn zoon. Natuurlijk kon het alleen maar hij Novi zijn. Ik kon mij in de zwangerschap niet inbeelden wat dat zou betekenen. Hoe groots het zou zijn, hoeveel liefde ik zou kennen en hoe trots ik op hem zou zijn”, schrijft de 35-jarige actrice.

Herkenning

Het emotionele en lieve bericht van Sarah wordt dan ook zeker gewaardeerd door haar volgers. Velen herkennen het gevoel en laten weten dat de actrice het mooi verwoord heeft. Zo schrijft iemand, “Prachtig gevoel, herken het helemaal❤️ blijf genieten!”. En, “Een mooie naam vind ik dat: Novi. Mooi dat je het mee kan maken. Moeder zijn. Unieke ervaring”, reageert weer een ander.

De tekst gaat verder onder de post.

Eerste kindje

De 34-jarige Sarah en 29-jarige Kay maakten in december bekend dat er een kleine op komst was. Op Instagram schreef ze bij een eerste buikfoto: “Oh baby. We zijn over the moon om met jullie te kunnen delen dat er een klein wondertje op komst is. We zijn ongelofelijk dankbaar en kunnen niet wachten om straks in de lente ons zoontje te ontmoeten.”

Lees ook:
Raven van Dorst houdt vriendin bewust uit de media: ‘Bij haar is alles echt’

Liefde van haar leven

Sarah en Kay zijn al meer dan acht jaar samen. Wat ze zo leuk vindt aan haar vriend? “Naast dat hij ontzettend lief en zorgzaam is, is hij ook mijn rustpunt. Ik ben druk, snel afgeleid, wispelturiger. Ik lijk op mijn moeder. Mijn vader is voor haar haar rots, zoals Kay dat voor mij is”, vertelde ze twee jaar geleden in Flair. “Wat heel fijn is, is dat we elkaar ook de vrijheid geven. En dat is niet per se seksuele vrijheid, maar elkaar dingen gunnen. Wil je dit doen? Ga je gang. We hebben allebei een eigen leven. We zijn samen heel gelukkig, maar ook zonder elkaar is dat geluk er. We hebben beiden leuk werk, komen uit een liefdevol gezin, we zijn niet verantwoordelijk voor elkaars geluk, want dat was er al.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram