Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Prachtige naam met Griekse roots: actrice Sarah Chronis (34) bevallen van zoontje

Prachtige naam met Griekse roots: actrice Sarah Chronis (34) bevallen van zoontje

Prachtige naam met Griekse roots: actrice Sarah Chronis (34) bevallen van zoontje

Geweldig mooi nieuws voor acteurskoppel Sarah Chronis en Kay Greidanus! Ze zijn ouders geworden van een zoontje. Het ventje kwam al op 22 april ter wereld, zo maakte Sarah zondagavond bekend met een mooie foto.

Sarah Chronis bevallen

Het jongetje heeft een prachtige en unieke naam gekregen. Hij heet voluit ‘Novi Iason Aeneas’ en is vernoemd naar Sarah’s broer en neefje. De namen vinden hun roots in haar Griekse achtergrond.

‘Alle cliché’s zijn waar’

“We zijn totaal verliefd en lopen over van trots. Alle clichés zijn meer dan waar en het is precies zoals onze buurvrouw zei: Gefeliciteerd, jullie hebben de geheime poort naar het verborgen geluk gevonden. Wij blijven nog even zweven op onze roze wolk”, schrijft ze. Ook prijst ze vrouwen in het algemeen de wereld in: “Trouwens, wat zijn vrouwen superwezens. Ik heb mij tijdens de bevalling nog nooit zo verbonden gevoeld met alle vrouwen op deze wereld. Wat een oerkracht, daar mogen we best trots op zijn.”

Acht jaar samen

De 34-jarige Sarah en 29-jarige Kay maakten in december bekend dat er een kleine op komst was. Op Instagram schreef ze bij een eerste buikfoto: “Oh baby. We zijn over the moon om met jullie te kunnen delen dat er een klein wondertje op komst is. We zijn ongelofelijk dankbaar en kunnen niet wachten om straks in de lente ons zoontje te ontmoeten.”

Liefde van haar leven

Sarah en Kay zijn al meer dan acht jaar samen. Wat ze zo leuk vindt aan haar vriend? “Naast dat hij ontzettend lief en zorgzaam is, is hij ook mijn rustpunt. Ik ben druk, snel afgeleid, wispelturiger. Ik lijk op mijn moeder. Mijn vader is voor haar haar rots, zoals Kay dat voor mij is”, vertelde ze twee jaar geleden in Flair. “Wat heel fijn is, is dat we elkaar ook de vrijheid geven. En dat is niet per se seksuele vrijheid, maar elkaar dingen gunnen. Wil je dit doen? Ga je gang. We hebben allebei een eigen leven. We zijn samen heel gelukkig, maar ook zonder elkaar is dat geluk er. We hebben beiden leuk werk, komen uit een liefdevol gezin, we zijn niet verantwoordelijk voor elkaars geluk, want dat was er al.”

Lees ook
Blij babynieuws! Sarah Chronis en Kay Greidanus in verwachting van eerste kindje

Kinderwens

In datzelfde interview deed ze ook een boekje open over haar kinderwens én of ze ooit met Kay in het huwelijksbootje zou willen stappen. “In de kern ben ik natuurlijk al met Kay verbonden, we zijn samen, hij is de liefde van mijn leven. Ik zou het heerlijk vinden om met hem naar een boerderij te verhuizen en ik wil ook heel graag moeder worden. Maar ik heb geen haast. Het leven komt zoals het komt, zoals is het eigenlijk altijd al gegaan.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kay Guido Greidanus (@kaygreidanus)

Bron: ANP | Beeld: ANP