Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sanne Vogel zet volgende stap in relatie!

Sanne Vogel zet volgende stap in relatie!

Sanne Vogel zet volgende stap in relatie!

Actrice en film- en theatermaakster Sanne Vogel is al een poos gelukkig met haar zes jaar jongere vriend Melchior. En nu gaan de twee love birds samenwonen! Dit vertelt de 32-jarige Sanne in een interview aan VIVA.

Kneuterig
De actrice, die onder andere films Brasserie Valentijn en Mannenharten regisseerde, vertelt aan het vrouwenblad dat ze helemaal ‘kneuterig’ geworden is door haar relatie met Melchior. “Hij komt bij me wonen, dus we zijn ook bezig met allerlei huiselijke dingen: opruimen, kastjes kopen, inkopen doen op de markt.”

Jut en Jul
Ook vertelt ze dat hun relatie ook bij haar vriend een grote verandering teweeg heeft gebracht. “Toen we vorig jaar een relatie kregen, studeerde hij nog en ging hij elk weekend uit. Dat is inmiddels minder geworden, omdat we het liefst de hele tijd bij elkaar willen zijn’’, vertelt Sanne. “We zijn een soort Jut en Jul. Door mij wordt hij denk ik iets sneller volwassen, ik leer door hem meer te genieten.”

Levensgenieter
Als Sanne haar vriend zou moeten omschrijven, dan zou ze dat doen als ‘ de grootste levensgenieter die er is’. “Hij is ongelooflijk enthousiast, heeft oog voor de kleine dingetjes en leeft heel erg in het hier en nu. Niet zijn werk, maar het leven staat bij hem op de eerste plek. Dat vind ik heel verfrissend. We doen superveel leuke dingen: een weekend naar Barcelona, drie dagen lang een bootje huren, met z’n tweetjes naar de Fashion Week in Parijs.”

Bekijk hieronder een aantal foto’s van het stel.

 

Pino en Pinokkio #friendsforever❤️ op de veganistische bank van @meatless_district @noah_valentyn

A photo posted by Sanne Vogel (@sannevogel) on

Bron: Telegraaf

Lees ook: