Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dubbel geluk! Sanne Vogel in verwachting van een tweeling

Dubbel geluk! Sanne Vogel in verwachting van een tweeling

Celebs
Dubbel geluk! Sanne Vogel in verwachting van een tweeling

Sanne Vogel en haar verloofde Melchior kunnen het eindelijk van de daken schreeuwen: de actrice is in verwachting van een tweeling. Dat nieuws deelt ze zojuist op Instagram.

Sanne is momenteel dertien weken zwanger. Bij het prachtige plaatje schrijft de regisseuse: “We kunnen het zelf nog steeds niet helemaal geloven. We zijn onwaarschijnlijk gelukkig, maar we vinden het natuurlijk ook onwijs spannend.”

Tweeling

En dat de echo niet één, maar twee kleine spruiten liet zien, hadden ze natuurlijk nooit verwacht. “Alhoewel, ik ben zo ongelooflijk misselijk en moe geweest, dus er viel veel op zijn plek bij de eerste echo! Nu is de misselijkheid gezakt, doen we vreugde dansjes in de woonkamer en groeit mijn buik als kool.” Ze sluit af: “We zijn ontzettend dankbaar en blij en we wensen met heel ons hart dat deze twee kleine mensjes gezond op de wereld zullen komen.”

Lees ook
Sanne Vogel wil een film maken over het verlies van haar dochtertje

Miskraam

Sanne Vogel, die vorig jaar een miskraam had na vier maanden zwangerschap, is nu vier jaar samen met de zes jaar jongere Melchior Schimmel. Hij vroeg haar twee jaar geleden ten huwelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We kunnen het zelf nog steeds niet helemaal geloven… We zijn onwaarschijnlijk gelukkig, maar we vinden het natuurlijk ook onwijs spannend. Ik ben 13 weken zwanger! Whoop Whoop! En we verwachten niet één, maar twee kindjes!!!! Wat??? Whaaaaa!!! Die zagen we niet aankomen. Alhoewel… ik ben zo ongelooflijk misselijk en moe geweest, dus er viel veel op zijn plek bij de eerste echo! Nu is de misselijkheid gezakt, doen we vreugde dansjes in de woonkamer en groeit mijn buik als kool. We zijn ontzettend dankbaar en blij en we wensen met heel ons hart dat deze twee kleine mensjes gezond op de wereld zullen komen. #babynews #wondertjes #preggo #tweeling #twins #zwanger #happytimes #liefde #love #babys @melchiorskingdom

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Bron: Story.nl | Beeld: ANP, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee