Je bent hier: Home > Celebs > Sanne Vogel deelt verdrietig bericht: ‘We maken ons onwijs zorgen’

Sanne Vogel deelt verdrietig bericht: ‘We maken ons onwijs zorgen’

Celebs
Sanne Vogel deelt verdrietig bericht: ‘We maken ons onwijs zorgen’

De vrijdag is niet zonder zorgen begonnen voor Sanne Vogel (35) en haar geliefde Melchior Schimmel. Hun poes is vermist, en daarom doet de actrice en regisseur een dringende oproep via social media.

Oproep Sanne Vogel

“Lieve mensen in Amsterdam Oud-West”, schrijft ze. “Onze aller aller beste vriend Meneertje was vanochtend plotseling niet thuis. Het blijkt dat schilders die in de binnentuin bezig zijn een plankje van het hek hebben weggehaald waardoor katten eronder door kunnen.”

Grote zorgen

Hierdoor is het diertje vermoedelijk gaan zwerven, denkt ze. “Hij heeft blaasgruis en speciale voeding nodig en een kleine ontsteking aan zijn bekkie die we goed schoon moeten houden”, voegt Vogel daaraan toe. “We maken ons onwijs zorgen en missen hem nu al. Heb je hem gezien of ken je iemand in de buurt die de neiging heeft andermans katten binnen te halen, laat het me alsjeblieft weten. We missen hem nu.”

Lees ook
Sanne Vogel blikt terug op zwangerschap: ‘Ik mis die buik geen seconde’

Steun van volgers

Haar volgers leven enorm met de kersverse moeder mee. “Wat een stress, Sanne. Hoop dat-ie er gauw weer is”, reageert een fan. Ook doen Instagrammers er alles aan om het beestje terug te vinden. “Gelijk aan iemand doorgestuurd die in Oud-West woont. Hoop dat hij snel weer thuis is”, aldus een helpende hand. Een ander heeft een goede tip voor de brunette: “Als je een kattenbak heb deze even in je tuin zetten. Ze komen terug naar hun eigen geur.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

MENEERTJE IS ZOEK! Lieve mensen in Amsterdam Oud-West. Onze aller aller beste vriend Meneertje was vanochtend plotseling niet thuis. Het blijkt dat schilders die in de binnentuin bezig zijn een plankje van het hek hebben weg gehaald waardoor katten eronder door kunnen. Waarschijnlijk is Meneertje vannacht de binnentuin uit gegaan en op straat gaan zwerven en heeft iemand hem naar binnen gehaald. Hij heeft blaasgruis en speciale voeding nodig en een kleine ontsteking aan zijn bekkie die we goed schoon moeten houden. We maken ons onwijs zorgen en missen hem nu al. Heb je hem gezien of ken je iemand in de buurt die de neiging heeft andermans katten binnen te halen, laat het me alsjeblieft weten. We missen hem nu als #katkwijt #help #amsterdam #oudwest #oud-west

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee