Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Sanne Vogel: ‘Ik ben elke dag onwijs blij dat ze nog in mijn buik zitten’

Sanne Vogel: ‘Ik ben elke dag onwijs blij dat ze nog in mijn buik zitten’

Sanne Vogel: ‘Ik ben elke dag onwijs blij dat ze nog in mijn buik zitten’

Sanne Vogel (35) is hoogzwanger van een tweeling en haar buik blijft maar groeien en groeien. ‘Ik vind het wonderbaarlijk dat mijn lichaam nog niet heeft gezegd: toedeledoekie, het past niet meer!’, schrijft ze op Instagram.

Via de app deelt de actrice een lieve foto van haar liggend op bed waar ze haar blote, zwangere buik showt. Haar verloofde Melchior geeft haar een dikke kus op haar kruin. Onder de post schrijft ze: ‘Ik weet gewoon niet meer hoe ik moet zitten, staan of liggen.’ Ze laat ook weten dat ze nog nooit zo verwonderd is geweest over het vrouwelijke lichaam. ‘Respect voor alle vrouwenlichamen die tot 37(of meer) weken een tweeling hebben kunnen gedragen. Hoe dan?’, schrijft ze.

View this post on Instagram

Deze foto is precies 4 weken geleden genomen. Moet je nagaan hoe groot mijn buik nu is. ? Soms weet ik gewoon niet meer hoe ik moet zitten, staan of liggen. Ondanks het feit dat mijn zeer bewegelijke zoon mijn maag als trampoline gebruikt waardoor het maagzuur soms uit mijn oren spuit en mijn dochter ‘alla’ Rammstein aan het headbangen is tegen mijn ribbenkast: Ben ik elke dag onwijs blij dat ze nog in mijn buik zitten, dat we weer een stapje verder zijn. Ik vind het wonderlijk dat mijn lichaam nog niet heeft gezegd: ‘Toedeledokie, het past niet meer!’ De gynaecoloog zei afgelopen week tegen mij dat onze baby’s zo groot zijn, dat ze samen met de placenta’s en dubbele vruchtzakken toch echt wel op het gewicht zitten van een eenling zwangerschap van boven de 40 weken ??? TOPPIE!!!! Nu 31 en een halve week en kan me maar moeilijk inbeelden hoe deze babyfabriek nog meer kan groeien. Maar het kan dus! Nog nooit zo verwonderd geweest over het vrouwelijk lichaam en de natuur! Respect voor alle vrouwenlichamen die tot 37(of meer) weken een tweeling hebben kunnen gedragen. Hoe dan? Wij gaan hier nog even doorzetten ?????? en in slakken tempo op weg naar een heerlijke cappuccino havermelk! (Interpretatie note: Dit is geen klaagzang maar een humoristisch uitvergrote verwondering over de staat van mijn lichaam en de wonderen der natuur!) ? @wiandabongenphotography #zaterdag #preggo #tweeling #zwanger #sunday #photography #homesweethome #skippyball #babyfabriek #cappuccino

A post shared by Sanne Vogel (@sannevogel) on

Lees ook
Sanne Vogel deelt foto van flinke babybuik (en is klaar met álle opmerkingen erover)

Geslacht

Onlangs maakte de actrice bekend dat ze in verwachting is van een jongen en een meisje. ‘Het zonnetje schijnt, de uitbouw staat, er groeien courgettes in de plantenbakken op straat, dus we vonden het wel een goed moment om de meest gestelde vraag van de afgelopen maanden te beantwoorden’, schreef Sanne bij een kiekje van haar en haar vriend Melchior. ‘Jaaaaaa, een jongen en een meisje!!!! Whoop Whoop! Daar zijn we onwijs blij mee.’

 

Op de echo konden ze al zien dat de jongen van die lange sport benen heeft zoals papa Melchior en het meisje veel petieteriger is en hoge wreven heeft, zoals mama Sanne.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP