Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Geluk spat ervan af: Sanne Vogel deelt prachtig familieportret met grote liefde en tweeling

Geluk spat ervan af: Sanne Vogel deelt prachtig familieportret met grote liefde en tweeling

Geluk spat ervan af: Sanne Vogel deelt prachtig familieportret met grote liefde en tweeling

Sanne Vogel (36) is sinds een halfjaar de trotse moeder van een prachtige tweeling. Sindsdien leeft de actrice op een roze wolk met haar geliefde Melchior en geniet ze met volle teugen van haar gezin. Het familiegeluk heeft de brunette vast laten leggen, waarvan ze het resultaat met haar fans deelt.

Sanne Vogel familieportret

Op Instagram deelt Sanne het liefdevolle gezinskiekje, waarop te zien is hoe Melchior beide kinderen in zijn armen houdt. “Familieportet”, schrijft de moeder van het stel kort maar krachtig bij het plaatje.

Mooi gezin

Volgers van Vogel hebben alleen maar lovende woorden over voor het viertal. “Wat heb je toch een mooi gezin!”, luidt een van de vele reacties. Een andere fan vult aan: “Mooi, Sanne! Zoveel liefde op deze foto!”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Familie Portret door de lieve getalenteerde @mari.foto.grafie #tweeling #twins #familyphotography

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Jankend van geluk

Vorig jaar juli maakte Sanne bekend zwanger te zijn van de tweeling. Het jaar ervoor verloor ze haar kindje, na vier maanden zwangerschap. Op 28 december werden haar twee kinderen – dochter Bella Jo en zoon Loewy Bertus – gezond en wel geboren. “Melchior en ik staan soms minuten samen jankend van geluk (en vermoeidheid) in de wiegjes te staren. Damn, wat een canon van liefde! Ik blijf voorlopig nog even een tijd offline om ons te verschuilen in dit liefdesnest”, schreef ze bij een post begin januari, waarin ze aankondigde even van de socialmediaradar te verdwijnen.

Lees ook
Sanne Vogel deelt mierzoete foto van tweeling (vijf maanden): ‘Wat een leven’

Pittige bevalling

Onlangs gaf Sanne antwoord op de vraag hoe het gaat. “Het gaat hartstikke goed. De baby’s zijn heel erg lief en slapen en groeien goed. Tot nu toe kunnen we best redelijk om gaan met de gebroken nachten. Ik moet fysiek nog wel flink herstellen”, schreef Vogel zo’n drie weken na de geboorte van de tweeling. Daarbij liet ze weten dat het geen gemakkelijke bevalling was. “Na een inleiding van drie dagen, werd het helaas een keizersnede en dat is fysiek best pittig. Melchior heeft gelukkig genoeg vrij genomen zodat we deze opstart echt met zijn tweeën kunnen doen, wat heel waardevol is. Ik had het fysiek in mijn eentje niet gekund. Daarnaast krijgen we ontzettend veel hulp van lieve vrienden en familie en hebben we ons echt goed kunnen voorbereiden op deze periode dankzij het boek O jee, het zijn er twee.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat een heerlijke zondag was dit!!! Met de wagen in de tram en stukje wandelen naar @meneernieges voor een uitgebreide Sunday Brunch met mijn lieve broer en zwager, de peetooms van Loewy en Bella. Meneer Nieges is trouwens echt een baby vriendelijke plek, met genoeg ruimte voor een tweelingwagen, verschoon mogelijkheid en ze warmen je fles au bain Marie op. Gaat een nieuwe wereld voor ons open 🙂 Bedankt voor alle lieve berichtjes die jullie sturen. Vaak de vraag hoe het gaat: Het gaat hartstikke goed. De baby’s zijn heel erg lief en slapen en groeien goed. Tot nu toe kunnen we best redelijk om gaan met de gebroken nachten. Ik moet fysiek nog wel flink herstellen. Na een inleiding van drie dagen, werd het helaas een keizersnede en dat is fysiek best pittig. Melchior heeft gelukkig genoeg vrij genomen zodat we deze opstart echt met zijn tweeën kunnen doen, wat heel waardevol is. Ik had het fysiek in mijn eentje niet gekund. Daarnaast krijgen we ontzettend veel hulp van lieve vrienden en familie en hebben we ons echt goed kunnen voorbereiden op deze periode dankzij het boek ‘O jee, het zijn er twee’ van @mylittledutchdiary Voor alle tweelingouders in spe… een echte aanrader. Einde baby update 🙂 #tweeling #twins #twinmom #brunch #bugaboodonkeytwin #amsterdam #kraamtijd #babys #jongenmeisjetweeling

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag zijn we precies twee weken in quarantaine. We willen het zekere voor het onzekere nemen. We willen niet doodziek voor twee baby’tjes hoeven zorgen, we willen niet dat zij ziek worden en we willen al helemaal niet onze lieve ouders besmetten. Melchior werkt vanaf de keukentafel en ik zorg voor de kindjes. Mijn verlof zou vandaag aflopen en ik zou eindelijk weer aan het werk gaan. Maar al mijn klussen staan on hold en nu we hulp qua oppassen niet kunnen aannemen staan we er echt alleen voor. Dat is zwaar, dat geef ik toe en ik mis mijn ouders, schoonouders, mijn broer en zwager en lieve vrienden die voorheen zo vaak kwamen helpen en knuffelen. Maar het is tijdelijk en we hebben elkaar, de liefste baby’s die je je kan wensen, een gezellig huis en drie lieve katten. Mijn hart gaat uit naar alle mensen die nu alleen zitten, de ouderen die voor hun veiligheid gescheiden zijn van hun familie zoals bij mijn moeder op haar werk. Maar ook naar de mensen in vluchtelingenkampen en de daklozen en naar al die mensen in de zorg die zo hard aan het werk zijn. Wat moet het zwaar zijn om te vechten tegen een onzichtbare vijand, om zoveel mensen te zien sterven. Dan is voor twee baby’s zorgen en tijdelijk in afzondering leven een eitje… #homesweethome

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Beeld: Brunopress, Instagram