Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Beschuit met muisjes voor Sanne Langelaar: actrice bevallen van tweede kindje

Beschuit met muisjes voor Sanne Langelaar: actrice bevallen van tweede kindje

Beschuit met muisjes voor Sanne Langelaar: actrice bevallen van tweede kindje

Acteurskoppel Sanne Langelaar (37, ‘Alles is zoals het zou moeten zijn’) en David Lucieer (38, ‘Papadag’) zijn op zondag 13 juni opnieuw ouders geworden van een zoon. Het is het tweede kindje voor het stel, dat hun geluk niet op kan.

Isaak Benjamin

“Hij is er!”, jubelt de kersverse moeder op Instagram. “Sinds vorige week woont er een klein mannetje in ons huis dat het liefst zijn gezichtje in mijn oksel begraaft.” Het acteurskoppel heeft hun zoon Isaak Benjamin genoemd. Sanne laat weten dat hij het ‘geweldig’ doet.

Babygeluk

Het acteurskoppel heeft het babynieuws even voor zichzelf gehouden. Het jochie werd ruim een week geleden geboren. Niet alleen het stel geniet met volle teugen van de kleine Isaak, ook hun andere zoon Sam is dol op zijn broertje. ‘Zijn grote broer Sam overlaad hem met knuffels en kusjes en wij doen naar hartelust met hem mee. Wat een geluk!’

Felicitaties

Sanne en David worden overladen met felicitaties. “Jaaa, geweldig! Van harte”, reageert actrice Barbara Sloesen. “Jaaahaaa, heeeerlijk! Knap, knap, knap! Geniet ervan, lieverds”, schrijft acteur en danser Juvat Westendorp. Ook Kimberley Klaver, Rico Verhoeven, de tevens net bevallen Sarah Chronis en Romy Boomsma reageren enthousiast op de geboorte van Isaak.

Lees ook
Pas bevallen Nienke Plas showt lichaam na geboorte tweede kind: ‘We kunnen er maar beter om lachen’

Grote broer

Sanne (Dagboek van een Callgirl) en David (Alles voor elkaar) zijn nu zo’n negen jaar samen. Ze leerden elkaar ooit kennen door acteur Benja Bruijning. In 2018 werden ze ouders van hun eerste kindje: Sam Eli, die nu dus grote broer is geworden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP