Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow! De zus van Samantha Steenwijk lijkt als twee druppels water op haar

Wow! De zus van Samantha Steenwijk lijkt als twee druppels water op haar

Wow! De zus van Samantha Steenwijk lijkt als twee druppels water op haar

Donderdag was het groot feest in huize Steenwijk. De zus van zangeres Samantha Steenwijk (35) was jarig en mocht 37 kaarsjes uitblazen. Ter ere van dit feestje plaatste Samantha een kiekje van zichzelf, samen met haar zus op Instagram. Haar volgers kunnen hun ogen niet geloven: wat lijken de twee op elkaar!

Samantha feliciteert haar zus

Samantha schrijft bij een gezellig kiekje van hen samen: “Vandaag is de leukste zus die je je maar kan wensen jarig ?Gefeliciteerd ouwetje ❤️.”

De tekst gaat verder onder de post.

Twee druppels water

Hoewel de felicitaties natuurlijk binnenstromen, valt er nog iets anders op. Want wat lijken de twee op elkaar! “Oh dat is echt een gezicht zeg. Gefeliciteerd”, laat iemand achter. Een ander merkt op: “Wauw jullie lijken op elkaar. Gefeliciteerd ❤️.”

Oudere zus

Melissa is de oudere zus van Samantha en heeft haar eigen kledingzaak waarin ze kinder- en babykleding verkoopt. Ze heeft twee dochtertjes en op haar Instagram is te zien dat ook de Verraders-familie van Steenwijk al een kijkje heeft genomen in de winkel.

De tekst gaat verder onder de post.

Lees ook
Groot verlies voor Samantha Steenwijk: ‘De hemel heeft er een hele mooie engel bij’

De Verraders

Samantha heeft de steun van haar familie de afgelopen tijd goed kunnen gebruiken. Na haar deelname aan De Verraders moest ze even flink bijkomen. Samantha was niet alleen een verrader in het programma en had het daar soms behoorlijk zwaar mee, ze kreeg ook nog eens een bak kritiek van het Nederlandse publiek over zich heen. Dat terwijl ze het slim speelde én won. Wil jij nou ook eens voelen hoe het is om je in het programma De Verraders te wanen? Boek dan een overnachting in hét kasteel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story  | Beeld: Brunopress