Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samantha Steenwijk reageert op deelname The Masked Singer

Samantha Steenwijk reageert op deelname The Masked Singer

Celebs
Samantha Steenwijk reageert op deelname The Masked Singer

De afgelopen weken zijn er al heel wat sterren onthuld. Zo weten we sinds vorige week bijvoorbeeld eindelijk dat Famke Louise in het pak van de Aap zat, maar dat ook Joris Linssen, die in het pak van de Lama zat, over een gouden keeltje beschikt. Inmiddels zijn er nog maar een paar kandidaten over in The Masked Singer. Een van hen is de Kameleon. Velen zijn ervan overtuigd dat het niemand minder dan Samantha Steenwijk is die in het pak verstopt zit. Dít had ze er vandaag in de ochtendshow van Radio Veronica zélf over te zeggen.

De Kameleon bij The Masked Singer

Er zijn maar weinig mensen die daadwerkelijk weten wie er meedoen aan The Masked Singer. Welke BN’er er in welk pak zit is dus tot het moment van de onthulling top secret. Dat er zoveel geheimzinnigheid rondom de kandidaten hangt, zorgt ervoor dat er volop gespeculeerd wordt. Nu er al heel wat uitzendingen van het huidige seizoen achter de rug zijn, worden de speculaties uiteraard steeds concreter. Zo denken veel fans van het programma dat zangeres Samantha in het pak van de Kameleon zit.

‘Dat zou wat zijn hé’

Toen de mannen van de ochtendshow van Radio Veronica vanochtend de zangeres aan de lijn hadden, konden ze het niet laten om Samantha er toch even naar te vragen. Samantha mocht op de voor haar toen nog onbekende vraag drie antwoordmogelijkheden geven, namelijk: ja, nee of: ‘Nou, dat zou wat zijn hé…’. Samantha kreeg vervolgens de vraag of dat ze meedoet aan The Masked Singer voorgeschoteld. Haar antwoord: ‘Dat zou wat zijn hé!’. Een van de mannen denkt echter niet dat Samantha zo hoog kan zingen en ook de zangeres zelf geeft aan dat het wel heel hoog is. Uiteraard moet Samantha haar lippen stijf op elkaar houden en kan dit ook gewoon een afleidingsmanoeuvre zijn.

Lees ook
Wát?! Sylvie Meis springt uit ‘Masked Singer’-pak en die zagen we echt níet aankomen

Sylvie Meis in Duitse variant

The Masked Singer is overigens niet alleen in Nederland een succes. Zo is het van oorsprong Zuid-Koreaanse programma ook bij onze zuiderburen in België te zien, en is ook Duitsland inmiddels aan het derde seizoen begonnen. Daar werd afgelopen week de beroemdheid in het Alpaca-pak bekendgemaakt. En dat bleek om niemand minder dan ‘onze’ Sylvie Meis te gaan. “Het was zo leuk, zo mooi”, reageerde de tv-ster na de onthulling. “Ik wilde altijd al iemand anders zijn en waar kun je dat beter doen dan bij The Masked Singer?”, aldus Sylvie.

Heb jij al door wie er in de pakken van de Nederlandse variant schuil gaan? Dit zijn de laatste verdenkingen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf | Beeld: Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee