Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samantha Steenwijk onthult haar geheimen tijdens het Televizier-Ring Gala

Samantha Steenwijk onthult haar geheimen tijdens het Televizier-Ring Gala

Samantha Steenwijk onthult haar geheimen tijdens het Televizier-Ring Gala

Tijdens de 56e editie van het Gouden Televizier-Ring Gala viel zangeres Samantha Steenwijk (35) helaas niet in de prijzen. Maar daar leek de showbizzvrouw niet mee te zitten. Aan Story vertelt Samantha dat ze de mooiste prijs immers al binnen heeft. 

Daisy

Al jaren is Samantha Steenwijk gelukkig in de liefde met haar Daisy (35), met wie ze in 2013 is getrouwd. De lockdown en het op elkaars lip zitten, heeft voor hun liefde in ieder geval geen gevolgen gehad. Ze genoten juist enorm van het samenzijn en de tijd die ze met elkaar konden spenderen.

Op de gezonde tour

“Tijdens de lockdown zijn we wel wat kilo’s aangekomen. Op een gegeven moment vonden we dat we daar echt iets aan moesten doen”, vertelt de zangeres. Samantha deelt een paar geheimen van haar afvalproces. “We hebben de knop omgezet en Daisy is elke avond gezond gaan koken. Er kwamen geen snacks en snoep meer in huis. Alles waarvan je aankomt, hebben we in de ban gedaan. En we zijn veel gaan bewegen. Lekker samen wandelen. En ik ben veel gaan paardrijden.” Samen sleepten ze elkaar er doorheen, en met succes!

Afgevallen

“We zijn ieder vijftien kilo afgevallen. Daar ben ik echt trots op”, vult Daisy aan. “Buiten het feit dat we weer lekker in ons vel zitten, zijn we echt gezond bezig. En ik vind het leuk om elke dag weer een lekker gerecht te bedenken dat toch gezond is.”

Lees ook
Samantha Steenwijk: ‘Ik wil niet zeggen dat ik depressief was, maar ik zat totaal niet lekker in mijn vel’

Paarden fokken

Naast paardrijden is Samantha nu ook begonnen met het fokken van Friese paarden. “Mijn droom is om ooit een dekhengst te hebben. Ik heb een merrie gekocht en zij is nu drachtig. Wellicht bevalt ze van een prachtig hengstje.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress