Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samantha Steenwijk en partner Daisy vinden donorvader voor toekomstig kindje

Samantha Steenwijk en partner Daisy vinden donorvader voor toekomstig kindje

Samantha Steenwijk en partner Daisy vinden donorvader voor toekomstig kindje

Samantha Steenwijk (35) en haar echtgenote Daisy Steenwijk-Verschelden (35) hebben een donorvader gevonden. Al ruim vier jaar heeft het koppel een kinderwens. “Onlangs zijn we (..) verhuisd naar een eengezinswoning en hier hebben we genoeg ruimte voor een kindje of zelfs meer. Maar laten we er met één beginnen”, vertelt Samantha aan weekblad Story.

Donorvader

“Daisy is degene die ons kindje gaat dragen. Een kindje uit mijn eicel en het zaad van een voor ons bekende donor. Zo wordt het echt een kind van ons drieën”, vervolgt Samantha haar verhaal aan Story. De donorvader zal anoniem blijven. “Dat is alleen voor ons. We weten al heel lang dat deze goede vriend ons hiermee wil helpen. Maar zijn naam zullen we niet prijsgeven. Natuurlijk wel aan onze zoon of dochter later”, aldus Samantha in Story.

Lees ook:
Samantha Steenwijk onthult haar geheimen tijdens het Televizier-Ring Gala

Vijftien jaar samen

Samantha Steenwijk en Daisy zijn ruim vijftien jaar bij elkaar, waarvan zo’n acht jaar getrouwd. Samantha heeft Daisy ten huwelijk gevraagd en Daisy heeft Samantha’s achternaam aangenomen. Toen Samantha Daisy ontmoette, durfde ze pas echt voor zichzelf toe te geven dat ze op vrouwen valt. “Bij Daisy wist ik meteen: zij is het”, zegt Samantha aan het Vlaamse weekblad Dag Allemaal. “Daisy is een heel sterke vrouw, zij was iemand met wie ik dit avontuur aandurfde. Niet dat homoseksualiteit vijftien jaar geleden een heel ding was, maar het was wel nog iets meer een issue dan vandaag”, aldus Samantha.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress