Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Moving on: Samantha ‘Barbie’ de Jong laat tattoo overleden vriend bedekken

Moving on: Samantha ‘Barbie’ de Jong laat tattoo overleden vriend bedekken

Moving on: Samantha ‘Barbie’ de Jong laat tattoo overleden vriend bedekken

Samantha de Jong liet een aantal maanden geleden een enorme naamtatoeage van haar grote liefde Gelmore op haar borst tatoeëren. Tot grote schrik van iedereen overleed de vriend, Gelmore, van Barbie een paar weken later. Weer een maand later verwelkomde Samantha een nieuwe man in haar leven. Voor haar dus tijd om de grote tattoo op haar borst ter ere van Gelmore te laten bedekken.

Samantha de Jong tattoo

Gisteren deelt de realityster vol trots het nieuwe plaatje op haar borst. “Dit is het eind resultaat geworden een geweldige mooie ENGEL.” Samantha bedankt ook nog de tattooshop die deze klus heeft geklaard. Want volgens Barbie was het nogal een zoektocht om een geschikte zaak te vinden.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha?Dave (@samantha_de_jong29)

Moeilijke cover-up

“Ik ben meerdere tattoo shops af gegaan en meerdere tattoo shops in Nederland benaderd”, zegt De Jong in een andere post. “Die konden er niks van maken en durfde het niet aan omdat het een verschrikkelijk moeilijke cover up zou worden.” Daarna laat ze weten dat de tattooshop waar ze nu langs is het geweest, het wel aandurfde en Barbie zeer tevreden is over het resultaat.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha?Dave (@samantha_de_jong29)

Nieuwe relatie

Hoewel Samantha nog maar pas geleden afscheid moest nemen van haar vriend Gelmore, is de blondine alweer gelukkig in de liefde met vriend Dave. Doordat deze nieuwe relatie misschien wat snel komt, kan ze rekenen op heel wat commentaar. Maar voor deze mensen heeft ‘Barbie’ een duidelijke boodschap. “Schat, samen kunnen wij heel de wereld aan. Dat wij op elkaars pad zijn gekomen had zo moeten zijn. Niemand heeft hier om gevraagd. Jij en ik en fuck de haters!”

Gelukkig samen

Samantha vertelde eerder dat de twee elkaar na een lange tijd weer tegen zijn gekomen. “Laat anderen maar denken wat ze willen denken. Zolang jij en ik maar gelukkig zijn. Ik heb al genoeg ellende meegemaakt. Het leven gaat door. Het wordt nu tijd om een keer gelukkig te worden.”

Lees ook
Samantha de Jong haalt uit na kritiek op nieuwe vriend pal na dood van geliefde: ‘Het had zo moeten zijn’

Overleden

Na haar relatie met Gerrit Meerts maakte Samantha in februari bekend de liefde te hebben gevonden bij Gelmore, volgens de voormalig realityster de echte vader van haar jongste kind. Hij overleed vorige maand plotseling aan een hartstilstand.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Story | Beeld: Instagram, Brunopress