Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samantha de Jong showt nieuwe tatoeages: ‘M’n schatje zijn naam laten zetten’

Samantha de Jong showt nieuwe tatoeages: ‘M’n schatje zijn naam laten zetten’

Samantha de Jong showt nieuwe tatoeages: ‘M’n schatje zijn naam laten zetten’

Samantha de Jong (32) is weer helemaal gelukkig in de liefde. Onlangs werd bekend gemaakt dat de twee ook al plannen hebben om te gaan samenwonen. De realityster is opnieuw weer tot over haar oren verliefd, en dit wil ze graag aan iedereen laten zien. Ze heeft namelijk twee nieuwe tatoeages met zijn naam. 

Nieuwe tatoeage

Samantha laat weten dat het helemaal aan is tussen haar en haar nieuwe vlam. Zo is te zien op de foto die ze onlangs op Instagram heeft geplaatst. Ze heeft namelijk de naam van haar nieuwe liefde laten tatoeëren. ‘M’n schatje zijn naam laten zetten’, schrijft ze onder de foto.

Tekst gaat verder na de foto. 

Nieuwe vlam

En haar nieuwe vlam Robbie kon natuurlijk niet achter blijven. Ook hij heeft uit liefde voor Samantha haar naam op zijn lichaam getatoeëerd. Beide tatoeages staan op hun armen. ‘Jaja hij staat erop hoor, onze tattoo’, aldus de voormalig realityster.

Tekst gaat verder na de post. 

Lees ook
Een privé-optreden van ‘Barbie’ Samantha de Jong? Zóveel kost je dat

Samenwonen

De twee lijken elkaar helemaal gevonden te hebben. Onlangs werd zelfs bekend gemaakt dat de twee al plannen hebben om te gaan samen wonen. Dit bleek tenminste zo uit de beelden die ‘Barbie’ op haar Instagram deelde. Op de beelden was te zien hoe ze samen met haar nieuwe vriend bezig was met schilderen. ‘Hansie is lekker bezig in ons nieuwe huisje. Na het weekend onze nieuwe meubels 🤗!! Home sweet home 😍 💫 ‘, vertelde ze onder de foto.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Instagram