Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wordt het een broertje of zusje? Samantha de Jong onthult geslacht van derde kindje

Wordt het een broertje of zusje? Samantha de Jong onthult geslacht van derde kindje

Wordt het een broertje of zusje? Samantha de Jong onthult geslacht van derde kindje

Samantha de Jong en haar vriend Gerrit verwachten in december een jongentje. Dat laat de realityster weten door middel van een video op Instagram.

Baby boy

Samantha maakt zojuist bekend dat er een broertje voor haar twee andere kindjes op komst is. Ze vertelt: “Het wordt een JONGEN/ lief klein BROERTJE op komst? zijn zo onwijs blij echt kunnen ons geluk niet op dat we een ZOONTJE krijgen.”

Grote verrassing

De zwangerschap was een grote verrassing voor de realityster en haar vriend Gerrit, met wie ze nog niet zo lang samen is. Ze ontdekte de zwangerschap toen ze in het ziekenhuis lag na een zeer heftig auto-ongeluk waarbij ze onder meer ernstig gewond raakte aan haar gezicht. Toen ze ontwaakte uit haar coma, kreeg ze van de behandelend arts te horen dat ze een kindje verwacht. Van wat er tijdens het ongeluk gebeurde, kan ze zich amper iets herinneren.

Lees meer
Vriend Samantha de Jong neemt schuld auto-ongeluk op zich: ‘Ik had gedronken’

‘Gerrit houdt me op het rechte pad’

De aanstaande ouders maakten eind maart hun relatie wereldkundig. ‘Hij heeft zoveel levenservaring, en hij weet precies hoe hij een vrouw moet behandelen,’ zegt ze in een recent interview met Story. ‘Hij is echt te gek. Ook met mijn ouders kan hij goed overweg. En Gerrit houdt me op het rechte pad, voor zover dat nog nodig is.’ Onlangs hintte het stel op een verloving.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram