Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samantha de Jong verwent kids tijdens dagje samen én kijkt met buikfoto uit naar derde spruit

Samantha de Jong verwent kids tijdens dagje samen én kijkt met buikfoto uit naar derde spruit

Samantha de Jong verwent kids tijdens dagje samen én kijkt met buikfoto uit naar derde spruit

Na flink wat tegenslagen lacht het geluk Samantha de Jong weer toe. De voormalig realityster geniet met volle teugen van haar kinderen én haar nieuwe zwangerschap. Haar babybuik is steeds beter zichtbaar en dat laat ze, op de dag dat fijn met haar twee kinderen op stap gaat, met trots zien.

Beginnende babybuik

Samantha geeft een babybuik-update op Instagram. “Heel veel liefde voor jou baby boy of baby girl”, schrijft ze bij de foto. “En niet te vergeten voor je broertje en zusjes!” De blondine doelt op haar twee kinderen, Angelina (7) en Milano (4), en de kinderen van haar vriend Gerrit Meerts (48).

Weer even met de kinderen

Uit een post van maandag blijkt dat Samantha vandaag weer een fijn dagje met haar kinderen gepland had. Bij een foto van nieuwe zwemkleding en nieuw buiten- en strandspeelgoed schrijft ze: “Superveel zin in morgen! Ik ga weer een onwijs leuke dag maken met m’n twee kindjes. Love you very much”, gevolgd door de hashtags #zwembad en #genietenvandekleinedingen. De kinderen van Samantha wonen bij haar ex-man Michael van der Plas. Na meerdere zelfmoordpogingen en opnames in verslavingsklinieken kreeg Michael de voogdij over de kinderen.

Ernstig gewond

Eind april maakte Samantha in Story bekend dat ze opnieuw zwanger is. Ze ontdekte de zwangerschap toen ze in het ziekenhuis lag na een zeer heftig auto-ongeluk waarbij ze onder meer ernstig gewond raakte aan haar gezicht. Toen ze ontwaakte uit haar coma, kreeg ze van de behandelend arts te horen dat ze een kindje verwacht. Van wat er tijdens het ongeluk gebeurde, kan ze zich amper iets herinneren.

Lees ook
Samantha de Jong deelt foto van zwaar ontstoken wond en moet opniéuw naar het ziekenhuis: ‘Zit me niet mee’

‘Gerrit houdt me op het rechte pad’

De aanstaande ouders maakten eind maart hun relatie wereldkundig. “Hij heeft zoveel levenservaring en hij weet precies hoe hij een vrouw moet behandelen”, zegt ze in een recent interview met Story. “Hij is echt te gek. Ook met mijn ouders kan hij goed overweg. En Gerrit houdt me op het rechte pad, voor zover dat nog nodig is.” Onlangs hintte het stel op een verloving.

Denk je aan zelfmoord? Neem contact op met 113. De crisislijn is 24/7 open, ook kun je er terecht voor therapie met een psycholoog, of doe de zelfhulpcursus. Anoniem en vertrouwelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Heel veel liefde voor jou baby boy of baby girl ?? en niet te vergeten voor je broertje en zusjes !!

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story, Instagram | Beeld: Peter Smulders