Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Impulsief én explosief: Samantha de Jong boort verloofde van ex-man Michael keihard de grond in op Instagram

Impulsief én explosief: Samantha de Jong boort verloofde van ex-man Michael keihard de grond in op Instagram

Impulsief én explosief: Samantha de Jong boort verloofde van ex-man Michael keihard de grond in op Instagram

Samantha de Jong (31) heeft op z’n zachtst gezegd een paar nogal opmerkelijke posts geplaatst, waarin ze de ene na de andere sneer uitdeelt aan Naomi Dijkstra – de verloofde van haar ex Michael van der Plas. Het moddergooien is daarmee (wederom) begonnen, zo blijkt als ook Naomi van zich laat horen over haar ruzie met ‘Barbie’.

Ene na de andere sneer

Op haar Instagramaccount haalt Samantha keihard uit naar Naomi, allereerst door haar volgers op te roepen geen kleding meer te bestellen bij de winkel van Michael’s verloofde. Volgens de realityster loopt het FIOD-onderzoek namelijk nog steeds, maar al gauw gaat ze over op persoonlijk vlak. Samantha stelt dat Michael en Naomi zich “zo heilig, lief en leuk voor doen”, maar de vork in werkelijkheid heel anders in de steel zou zitten. “Ik word niet zomaar boos, maar dit gaat wel heel ver, als er een kind [waarmee ze lijkt te doelen op zoon Milano die bij zijn vader woont, red.] mishandeld wordt. En dan net doen alsof er niets aan de hand is. Ik kom er tenminste voor uit als ik iets fout heb gedaan, maar deze twee huigelaars gebruiken iedereen om hun eigen zin door te drijven.”

Mishandeling Milano

Barbie gaat nog wel even door onder haar eerste post en dan volgt al gauw een filmpje op Instagram, waarin haar tirade jegens Naomi – die ze “al drie jaar lang een blok aan haar been” noemt – nog even verder gaat. “Alles wat ik heb, moet jij ook hebben. (…) Zo jaloers ben je. Je wil de moederrol overnemen over mijn kind en mijn kind zwaar psychisch maken”, aldus Samantha. “Nou lieve Naomi, ik ben een vrouw van 32, jij een kind van 25. Ik hoop dat je een leven gaat zoeken, want ik kan hier niet meer tegen. En maak vooral mijn kind niet gek, want dan trek je echt aan het kortste eind.”

‘Al 3,5 jaar geterroriseerd’

Naomi laat op haar beurt weten al 3,5 jaar te moeten dealen met Samantha’s uitspattingen. “Het ene moment is ze heel erg blij dat ik er ben, en het andere moment wil ze liever dat ik er niet meer ben. En nu probeert ze dat op deze manier”, begint de blondine in haar Instagram Stories. “Ik vind het vervelend ook voor haar, dat ze hiermee loopt. Ik wil er verder niet te veel over kwijt en mij niet verlagen tot haar niveau. Voor Michael kan ik niet spreken, maar hij is er aardig klaar mee om te zien dat ik al 3,5 jaar echt geterroriseerd wordt door deze vrouw. Het is geen stunt, geen actie, ik werk hard voor mijn bedrijf. Als zij het zo wil doen, is dat oké.”

Zogenaamd perfecte ouders

Na het bericht van Naomi besluit Samantha het er niet bij te laten zitten. In weer een ander filmpje laat de realityster weten dat ze “continu” wordt lastig gevallen door Michael en zijn verloofde. “Ze willen telkens op de koffie komen. Allemaal lief, leuk en aardig, maar ik heb daar geen zin in”, horen we haar zeggen. Dit “spelletje” zou volgens Barbie dan ook gespeeld worden om volgers te trekken voor het Instagramaccount van Naomi en dat van haar kledinglijn. “Nou, ik heb kleding van Naomi gekregen. Eén keer wassen en het is kapot. Daarbij gebruiken ze Milano; hij is mishandeld. Dat zit me gewoon heel erg dwars. Nu doen ze alsof ze de perfecte ouders zijn, maar dat zijn ze niet. Ze gebruiken mijn kinderen en gaan over lijken om aan geld te komen. Ik laat mijn kind niet mishandelen door een of andere bonusmoeder.”

‘Net de Efteling’

Waar de aantijgingen van Samantha ineens vandaan komen, weet Naomi niet. In een gesprek met roddelkoning Fawry Not Sawry laat Michael’s verloofde weten dat het “altijd weer een verrassing is”. “Het lijkt soms wel de Efteling, om elke hoek een nieuwe attractie”, schrijft Naomi. Ook zegt ze het privégesprek – dat door de roddelkoning gedeeld wordt in zijn Instagram Stories – dat Barbie “ziek” is. Volgens Naomi wil Michael niet dat Samantha haar nummer heeft, maar verder wil ze niet veel kwijt over de situatie. “Het is de moeder van de twee kindjes die het allerbelangrijkst voor mij zijn”, legt ze uit. “Ik wil dat de kids niet aan doen.”

Lees ook
Samantha de Jong deelt ‘naaktfoto’ met vriend en schokkende nieuwe ‘eigendomstattoos’

Turbulent leven

Door persoonlijke drama’s verloor Samantha de Jong de voogdij over dochter Angelina (8) en zoontje Milano (5). De jongste ging bij zijn vader Michael van der Plas en zijn vriendin Naomi wonen, en de oudste bij Michael’s moeder. Afgelopen jaar kreeg Barbie nog een zoon, Angelo (voorheen Djemino). In eerste instantie zei ze in verwachting te zijn van haar toenmalige geliefde Gerrit, die plots tóch niet de vader van het kindje bleek. Er ontstond een rel over huiselijk geweldhet niet langer mogen gebruiken van de babynaamde uit huis plaatsing van de kleine en Samantha’s geestelijke toestand, maar naar eigen zeggen heeft ze inmiddels alles weer lekker op de rit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha?Gelmore (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha?Gelmore (@samantha_de_jong29)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha?Gelmore (@samantha_de_jong29)

Beeld: Peter Smulders, Instagram