Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heftig: ‘Samantha de Jong heeft opnieuw zelfmoordpoging gedaan’

Heftig: ‘Samantha de Jong heeft opnieuw zelfmoordpoging gedaan’

Celebs
Heftig: ‘Samantha de Jong heeft opnieuw zelfmoordpoging gedaan’

Hoewel Samantha na haar terugkeer uit de Schotse afkickkliniek aan de beterende hand leek te zijn, is het weer helemaal mis. Bronnen melden aan Shownieuws dat de Haagse realityster opnieuw een zelfmoordpoging heeft gedaan.

Ze zou van haar balkon zijn gesprongen en er staan veel politiewagens in haar straat. Het voorval vond plaats rond 12:45 en de blondine is inmiddels afgevoerd naar het ziekenhuis. Een anonieme bron heeft het nieuws bevestigd en laten weten dat ze voorlopig niet aanspreekbaar is. Haar nieuwe liefde Maron Hill is nu bij haar en heeft inmiddels laten weten dat de situatie stabiel is.

Vierde keer

Het zou de vierde keer zijn dat Samantha zich probeert van het leven te beroven. Ex Michael van der Plas liet in augustus 2018 weten in een interview: “Wat bijna niemand weet, is dat dit al de derde keer was dat Samantha zich van het leven wilde beroven. Maar bracht ze de eerste keer de kinderen nog van tevoren naar haar ouders, deze laatste keer was onze zoon Milano er gewoon bij! Je moet er toch niet aan denken dat zij hem de volgende keer in haar wanhoop meeneemt als ze weer wat onderneemt.”

Lees ook
Samantha de Jong van alle kanten gewaarschuwd voor nieuwe vlam: ‘Geen zuivere koffie’

Barbie

Samantha vertrok naar een afkickkliniek en kwam als herboren terug. “Barbie was dan ook ‘dood'”, liet ze aan Story weten. “Ik heb haar in Schotland achtergelaten.” Toch leek de realityster de afgelopen tijd steeds meer terug te vallen in haar oude patronen. Ze noemde zichzelf weer Barbie en verfde haar lokken weer blond. “Ja klopt, daar kom ik toch niet meer vanaf. Dus dan maar Barbie”, zei ze toen.

Denk je aan zelfmoord? Neem contact op met 113. De crisislijn is 24/7 open, ook kun je er terecht voor therapie met een psycholoog, of doe de zelfhulpcursus. Anoniem en vertrouwelijk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Peter Smulders

Shoppen is altijd een goed idee