Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samantha ‘Barbie’ de Jong over geslacht kindje: ‘Het is bekend!’

Samantha ‘Barbie’ de Jong over geslacht kindje: ‘Het is bekend!’

Samantha ‘Barbie’ de Jong over geslacht kindje: ‘Het is bekend!’

Samantha de Jong (30) is inmiddels alweer veertien weken zwanger. Een bijzondere mijlpaal, zeker omdat de voormalig realityster nu eíndelijk het geslacht van haar kleine spruit te weten komt.

Toch moet ‘Barbie’ nog wel even wachten op de grote onthulling: pas zondag zal ze het zelf weten. “Zo trots, alles is goed met de baby. Ben vandaag precies veertien weken zwanger en de geslachtsbepaling is bekend”, schrijft ze bij een foto van haar groeiende buik.

Wachten

Samantha vervolgt: “Mijn lieve vriendin die is mee geweest. Gerrit en ik en de rest moeten wachten tot zondag, dan wordt bekendgemaakt wat het wordt. Alles is te zien in onze vlog aanstaande maandag.” Ook deelt de blondine nog een filmpje van de echo: “Kan niet wachten tot je geboren bent. Een broertje of een zusje.”

De tekst gaat verder onder de posts.

Zwanger

In april raakte Samantha betrokken bij een ernstig auto-ongeluk. Toen de blondine daarna in het ziekenhuis terechtkwam, werd daar ontdekt dat de realityster in verwachting is. Voor Barbie en Gerrit kwam het nieuws als een complete verrassing. Het stel is nog niet lang samen: eind maart maakten de twee hun relatie bekend. “Hij heeft zoveel levenservaring, en hij weet precies hoe hij een vrouw moet behandelen”, zei ze in een recent interview met Story. “Hij is echt te gek. Ook met mijn ouders kan hij goed overweg. En Gerrit houdt me op het rechte pad, voor zover dat nog nodig is.”

Lees ook
Samantha de Jong deelt herstel van verwondingen na auto-ongeluk (maar mist nog steeds een wenkbrauw)

Dronken achter het stuur

Gerrit was overigens wel de schuldige van het auto-ongeluk, zo gaf hij zelf toe aan Story. “Ik ben heel stom geweest, maar ik heb echt mijn lesje geleerd. Die dag had ik gedronken”, biechtte de vriend van Samantha op. “Waarom ik toch achter het stuur kroop, weet ik niet. Uit de bloedtest bleek dat ik te veel had gedronken: 1,7 promille.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goodmorning ?

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Iedereen fijn weekend dikke kus van ons

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram