Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Vriend Samantha de Jong is niét bij de bevalling: Barbie open over nogal opvallende reden

Vriend Samantha de Jong is niét bij de bevalling: Barbie open over nogal opvallende reden

Celebs
Vriend Samantha de Jong is niét bij de bevalling: Barbie open over nogal opvallende reden

Nadat Samantha de Jong (31) in het ziekenhuis belandde door een heftig auto-ongeluk, ontdekte de realityster in verwachting te zijn van haar vriend Gerrit Meerts (48). Inmiddels duurt het niet lang meer tot ze haar kindje (waarvan de naam al bekend is) in haar armen mag houden; over een paar weken staat de geplande keizersnede op de agenda. De vader in spe zal overigens niet bij de bevalling zijn, zo vertelt Barbie. En daar heeft-ie zo zijn – nogal opvallende – redenen voor.

Bevalling Samantha de Jong

In eerste instantie zou de geplande keizersnede van Samantha plaatsvinden op 6 december, maar die datum is naar voren gehaald. Barbie heeft namelijk in medische termen een placenta praevia. De placenta hecht zich dan onder in de baarmoeder en blokkeert de weg naar buiten waardoor er bloedingen ontstaan. Hoewel ze zich goed voelt, gaat de bevalling toch eerder plaatsvinden. “De artsen willen geen enkel risico nemen dat ik voortijdig weeën krijg met de kans op bloedingen. Daarom zal ik op 16 november van ons zoontje gaan bevallen. Via een keizersnee”, vertelt ze aan Story. “Ik blijf daarna nog twee dagen in het ziekenhuis, en daarna mag ik heerlijk bijkomen in een kraamhotel.”

Gerrit niét aanwezig

Bij de bevalling zal Gerrit niet aanwezig zijn. “Hij komt uit de woonwagenwereld en daar is het gebruikelijk dat een vrouw bij de bevalling aanwezig is. Een moeder of in mijn geval zal Gerrit’s dochter Thea erbij zijn. Zij staat naast me wanneer ik van Djemino beval en Gerrit wacht op de gang. Pas als Djemino geboren is, verlaat Thea de kamer en mag Gerrit zijn zoon voor het eerst zien. Ik vind het een mooie traditie.”

Thea

Thea staat Samantha de hele zwangerschap al bij. Zo ging ze meermaals mee naar de controles en was Thea ook de eerste die hoorde dat ze een broertje krijgt. “Tijdens die uitslag draaide ik mijn hoofd om, zodat ik niet kon horen of lezen of we een zoon of dochter zouden krijgen. Alleen Thea zag het en zij heeft toen een gender reveal-feestje voor ons georganiseerd.”

Lees ook
Samantha de Jong onthult nú al de opvallende naam van haar zoontje (én de nog specialere reden)

Naam zoontje

Samantha en Gerrit vernoemen hun kindje naar het overleden zoontje van Thea. Zij moest eerder haar zwangerschap voortijdig afbreken omdat haar zoontje niet levensvatbaar was. Het jongetje gaf zij toen de naam Djemino. Gerrit wordt overigens niet alleen vader, over een paar maanden wordt hij ook opa. “Zijn jongste dochter Mandy is zwanger. Het wordt dus een grote babyboom in onze familie. Gerrit wordt vader en opa en ik ben straks stiefoma.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goodmorning my love ❤️ #liefdevanmijnleven #liefdevooraltijd❤️

Een bericht gedeeld door Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vanavond onze vlogg online vanaf 19.00 uur 🙏🍀 !! Huisje boompje Meerts #3 cadeautjes??!!

Een bericht gedeeld door Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Soulemate’s 🙏❤️

Een bericht gedeeld door Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee