Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Samantha de Jong deelt video van echo: ‘Over twee daagjes alweer negen weekjes zwanger’

Samantha de Jong deelt video van echo: ‘Over twee daagjes alweer negen weekjes zwanger’

Samantha de Jong deelt video van echo: ‘Over twee daagjes alweer negen weekjes zwanger’

Terwijl Samantha de Jong (30) nog herstellende is van de verwondingen die ze onlangs opliep bij een auto-ongeluk, geniet de blondine met volle teugen van haar héél prille zwangerschap. Op Instagram kan ze haar geluk niet verbergen en deelt ‘Barbie’ vol trots een filmpje van de echo.

Echo Samantha de Jong

“Net een echo gehad, alles is goed met de baby”, laat Samantha daarbij weten. Ook verklapt ze hoever ze inmiddels is. “Ben over twee dagen alweer negen weekjes zwanger. Samen met m’n mannetje Gerrit.”

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Net een echo gehad alles is goed met de baby ❤️? ben over 2 dagen alweer 9 weekjes zwanger ? samen met me mannetje Gerrit ?

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op

Zwangerschap

Een week geleden werd wereldkundig dat Samantha opnieuw in verwachting is. “Op dit moment gaat het weer de goede kant op en met trots kan ik vertellen dat ik zeven weken en drie dagen zwanger ben. Tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis kwamen ze erachter dat ik weer zwanger bleek te zijn. Met de baby gaat gelukkig alles goed, maar ben pas echt opgelucht als ik twaalf weken in verwachting ben.”

Gerrit

Voor Samantha en Gerrit kwam het nieuws als een complete verrassing. Het stel is nog niet lang samen: eind maart maakten de twee hun relatie bekend. “Hij heeft zoveel levenservaring, en hij weet precies hoe hij een vrouw moet behandelen”, zei ze in een recent interview met Story. “Hij is echt te gek. Ook met mijn ouders kan hij goed overweg. En Gerrit houdt me op het rechte pad, voor zover dat nog nodig is.”

Verloofd?

Samantha is zo gek op Gerrit, dat ze zelfs al hint op een verloving. “Ik word je aanstaande vrouw, toch?”, vroeg Barbie in een recente video. “Dat ben je al”, reageerde hij. De zwangere blondine gaf aan dat ze alleen nog zijn achternaam nodig had en dan “helemaal trots” zou zijn. “Of je daar nou zou blij mee moet wezen”, grapte Gerrit. Waarop Barbie reageerde: “Ja, ikke wel ja.” Of Gerrit daadwerkelijk op zijn knieën is gegaan voor Barbie, is niet bekend. Maar hiermee lijken de twee wél te onthullen dat er trouwplannen zijn.

Lees ook
Samantha de Jong deelt foto van zwaar ontstoken wond en moet opniéuw naar het ziekenhuis: ‘Zit me niet mee’

Miskraam

Samantha heeft al twee kinderen, dochter Angelina en zoontje Milano die ze met ex-man Michael van der Plas kreeg. Afgelopen augustus was de blondine ook in verwachting. Met haar toenmalige vriend Maron verwachtte ze haar derde kindje. Helaas resulteerde die zwangerschap in een miskraam. “We hebben maar heel even van je mogen genieten”, schreef ze destijds bij een foto van een hart van wolken. “Zo welkom als je was, zo diep je al in ons hart zat… We missen je nu al en zullen altijd van je blijven houden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Foto’s van Edwin Smulders

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Goodmorninggg ???

Een bericht gedeeld door Samantha?Gerrit (@samantha_de_jong29) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram