Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dolgelukkige Samantha ‘Barbie’ de Jong onthult uitgerekende datum

Dolgelukkige Samantha ‘Barbie’ de Jong onthult uitgerekende datum

Dolgelukkige Samantha ‘Barbie’ de Jong onthult uitgerekende datum

Zwangere Samantha de Jong is herstellende van het auto-ongeluk waarvan haar vriend Gerrit zichzelf de schuld geeft. “Ik ben heel stom geweest.” Het stel wil echter alleen nog maar vooruitblikken. In Story vertelt Samantha alles over de baby en… de aanstaande bruiloft.

Samantha de Jong (30) raakte vijf weken geleden betrokken bij een auto-ongeluk. Ze raakte in coma en er werd voor haar leven gevreesd. Tegen de verwachting in ontwaakte Samantha uit haar coma, waarna de arts haar vertelde dat ze zwanger is.

Gender reveal party

Afgelopen week was Samantha bij de verloskundige. “Ik ben op 6 december uitgerekend,” vertelt ze aan Story. “Alles lijkt goed te gaan. We hebben ook een NIPT-test laten doen. Niet alleen om erachter te komen of ons kindje gezond is, maar we willen ook graag het geslacht weten. De verloskundige zal dat niet met ons delen, maar met de dochters van Gerrit. Zij hebben aangeboden om een gender reveal party voor ons te organiseren. Bij de uitslag gaan ze dus mee en hebben Gerrit en ik een koptelefoon op, zodat we niets kunnen horen. Eigenlijk kan ik daar helemaal niet tegen, want ik houd niet van verrassingen. Maar hiervoor maak ik een uitzondering.”

Bekokstoven

Samantha en Gerrit vinden het heel bijzonder dat zijn dochters dit willen doen. “Ik heb drie kinderen en twee kleinkinderen,” zegt Gerrit. “Toen mijn jongste dochter hoorde dat Samantha zwanger is, zei ze: Opa wordt dus weer vader. Ze was er op zijn zachtst gezegd niet blij mee. Ze wilde Samantha ook niet zien of spreken. Mijn oudste twee kinderen hebben er nooit een probleem mee gehad. Ze zagen dat ik echt gelukkig ben. Maar ik ben blij dat mijn jongste dochter inmiddels is bijgetrokken. Nu zitten ze vaak met Samantha allerlei plannetjes te bekokstoven. Als ik hen zo bezig zie, ben ik de gelukkigste man ter wereld. En nu hebben ze zelfs aanboden om dat feestje te organiseren, waarop Samantha en ik horen of we een dochter of zoon krijgen.”

Lees ook
Schokkend: Samantha ‘Barbie’ de Jong toont foto’s van verwondingen (en nog maar één wenkbrauw)

Huwelijk

Samantha en Gerrit zijn zo happy dat ze ook al over een huwelijk praten. “We gaan zeker trouwen,” zegt Samantha. “Ik heb Gerrit zelfs al gezegd waar ik ten huwelijk gevraagd wil worden. Hij mag de datum bepalen. Dat vind ik een leuke verrassing. Gerrit maakt me echt heel gelukkig.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: ANP