Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Saar Koningsberger terug op televisie

Saar Koningsberger terug op televisie

Saar Koningsberger terug op televisie

Ex-TMF presentator Saar Koningsberger is terug van weggeweest! Na een stilte van meer dan twee jaar, is de brunette terug op de beeldbuis met het programma Inside Gamer op RTL 7.

TMF tijden
De 29-jarige Saar werd bekend als actrice in de speelfilm De Schippers van de Kameleon, waarna ze als presentatrice bij TMF aan de slag ging. Hier presenteerde ze van 2007 tot 2010 allerlei programma’s, zoals Wakker worden op vakantie en Kijk dit nou. Ook was ze in 2010 een van de kandidaten van Expeditie Robinson. Maar op een gegeven moment is Saar even uit de schijnwerpers gestapt.

Too much
Deze keuze kwam niet geheel vrijwillig, maar door persoonlijke omstandigheden merkte de presentatrice dat ze een stapje terug moest doen. In een interview aan Grazia vertelt Saar dat ze in die periode erg overwerkt was. Pas toen ze tijdens een belangrijke presentatie in huilen uitbarstte, realiseerde Saar zich dat het roer om moest. ‘Toen wist ik: Ik heb mijn grens overschreden, ik moet nu aan mezelf denken want dit is too much.’

Terug van weggeweest
Maar nu is Saar terug van weggeweest en weer helemaal de oude. Eerder liet ze weten dat ze graag een programma als Obese zou willen presenteren, maar met het programma wat ze nu op RTL7 presenteert, slaat ze toch een andere weg in. Samen met presentator Simon Zijlemans duikt ze voor het programma Inside Gamers in de wereld van het gamen. En aangezien Saar aangeeft nog niet veel over gamen te weten, is het een spannende nieuwe stap voor haar.

Bekijk hieronder een Instagramfoto die Saar deelde. Op de foto is ze te zien met haar nieuwe collega Simon.

View this post on Instagram

Van die oude nieuwe dingen ?.. #rtl #gaming

A post shared by Saar Koningsberger (@saarkoningsberger) on

Bron: Grazia

Lees ook: