Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oelala: gaat de knappe Ryan Gosling misschien Ken spelen in de nieuwe Barbie-film?

Oelala: gaat de knappe Ryan Gosling misschien Ken spelen in de nieuwe Barbie-film?

Oelala: gaat de knappe Ryan Gosling misschien Ken spelen in de nieuwe Barbie-film?

Goed nieuws voor alle Ryan Gosling-fans onder ons (iedereen dus). Er is bekend gemaakt dat de knappe The Notebook-acteur waarschijnlijk de rol van Ken gaat vertolken in de nieuwe Barbie-film. Volgens Deadline zit de acteur in de laatste onderhandelingen met studio Warner Bros. 

Ryan Gosling als Ken in nieuwe Barbie film

Het nieuws waarvan we niet wisten dat we het nodig hadden is dan eindelijk daar: Ryan Gosling wordt na alle waarschijnlijkheid de nieuwe Ken. Ingewijden vertelden aan Deadline dat Ryan de rol eerst niet wilde vanwege zijn drukke schema. “Maar de studio bleef volhouden dat hij de enige keuze was”, vertellen de bronnen. Snappen we heel goed. Gelukkig voor ons dat er dus een opening in zijn agenda verscheen zodat “er ruimte kwam voor hem om te tekenen”.

Puntjes op de i

Nu Gosling in de laatste onderhandelingen zit, wordt verwacht dat de film volgend jaar wordt opgenomen. Dat is al best snel. Eerder werd al bekend dat Margot Robbie de rol van Barbie op zich zal nemen. De film wordt geregisseerd door Greta Gerwig, bekend van Little Women en Lady Bird. Ze schreef het script samen met haar man Noah Baumbach.

Lees ook
Wereld van verschil: niet Ryan Gosling, maar déze acteur zou eigenlijk de hoofdrol spelen in ‘The Notebook’

The Gray Man

Ander goed filmnieuws waarmee we eerder al mee werden verblijd was dat drie hele knappe acteurs, Chris Evans, Regé-Jean Page, én dus ook Ryan Gosling samen meespelen in één film. Ja, echt waar. De film heet The Gray Man en zal dus bepakt en bezakt zijn met deze drie knapperds. Wanneer deze film uitkomt is nog niet bekend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress