Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ruud ‘stil’ van vele reacties op ziekte en prijst zich gelukkig met Olcay: ‘Je bent alles wat ik wens’

Ruud ‘stil’ van vele reacties op ziekte en prijst zich gelukkig met Olcay: ‘Je bent alles wat ik wens’

Ruud ‘stil’ van vele reacties op ziekte en prijst zich gelukkig met Olcay: ‘Je bent alles wat ik wens’

Ruud de Wild is bedolven onder de lieve berichten nadat hij maandag bekendmaakte darmkanker te hebben. De NPO Radio 2-dj is er “stil” van, schrijft hij dinsdag in zijn Instagram Stories.

‘Olcay, je bent alles wat ik wens’

“Dat doet mij zo goed. Dank”, aldus de 51-jarige Ruud, die in zijn radioprogramma onthulde ziek te zijn. “Zoals gezegd had ik het liever niet gedeeld, maar dat lukte niet. Uiteindelijk is eerlijk zijn de beste optie.” De presentator heeft naar eigen zeggen niet alleen de beste chirurg, maar heeft met zijn vriendin Olcay Gulsen ook “de liefste, fijnste, knapste, slimste en vooral grappigste” naast zich. “Jij bent alles wat ik wens. En dat zeggen mensen meestal pas wanneer ze ziek zijn. Ik hou jullie op de hoogte.”

Onder de indruk

Olcay Gulsen heeft dinsdag haar waardering uitgesproken voor de immense steun die ze heeft gekregen nadat het nieuws over haar geliefde bekend werd. Ook schrijft de presentatrice in haar Instagram Stories dat ze er zo goed mogelijk wil zijn voor Ruud. “Bedankt voor al jullie lieve berichten over Ruud. Hij is enorm onder de indruk van al jullie steun & liefde. Ik ga goed voor hem zorgen en hou jullie op de hoogte.”

Lastige start van relatie

Olcay en Ruud zijn sinds het najaar van 2019 gelukkig samen. De twee vonden elkaar al eerder, maar hun prille liefdesgeluk werd bruut verstoord toen Olcay’s eerste echte liefde plotseling overleed. Ze kon zich na het verlies even niet meer focussen op anderen en verbrak de relatie. Gelukkig bleek niet alles verloren voor het stel. Ruud gaf Olcay de tijd die ze nodig had en besloot op haar te wachten, en Olcay sloot hem enkele maanden later toch weer in haar hart. Inmiddels wonen ze samen in Amsterdam en gaat het tussen hen twee meer dan goed.

Lees ook
Darmkanker geconstateerd bij Ruud de Wild, Olcay geeft eerste reactie na stortvloed aan steunberichten

Vervanger

Eddy Keur neemt de komende tijd de presentatie van De Wild in de Middag over, meldt KRO-NCRV. De laatste aflevering van Wild in het Weekend, die vrijdag op het programma stond, komt te vervallen. De omroep zegt in een verklaring mee te leven met de 51-jarige Ruud. “We wensen hem alle sterkte en hopen hem weer snel terug te zien in de radiostudio.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild)

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress