Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Geweldig mooi nieuws voor Ruud de Wild: ‘De gevreesde K is weg’

Geweldig mooi nieuws voor Ruud de Wild: ‘De gevreesde K is weg’

Geweldig mooi nieuws voor Ruud de Wild: ‘De gevreesde K is weg’

Olcay Gulsen deelt op deze zonnige dinsdag goed nieuws over haar vriend Ruud de Wild. De NPO Radio 2-dj is aan de beterende hand na de zware operaties die hij onderging vanwege darmkanker.

Ruud schoon verklaard

“Mijn waardes zijn gedaald. Dat betekent dat ik minder waard ben als het om ontstekingen gaat”, grapt Ruud cryptisch in de Instagram Stories van Olcay. Zij heldert op: “De gevreesde K is weg. Je bent weer gezond.” Ruud geeft aan dat hij dat idee “wel nog eng” vindt, maar durft voorzichtig optimistisch te zijn: “Ik ben er wel heel erg blij mee”. Olcay schrijft erbij: “Dit is het allerbeste nieuws dat ik kan krijgen”.

Steun en toeverlaat

De bekende radio-dj maakte in maart bekend darmkanker te hebben en onderging vervolgens een darmoperatie. Hij mocht vrij snel na de operatie naar huis, maar werd niet veel later vanwege complicaties toch weer opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig werd Ruud eenmaal thuis weer volop omringt door lieve familie en vrienden die hem steunen. Zo deelde hij afgelopen week een zeldzame selfie met zijn zoontje Johnny (12). “Zo fijn om weer thuis te zijn. Vandaag is Johnny mijn cheer upper“, schreef hij bij het mooie plaatje. Ruud’s (bekende) volgers smolten bij het zien van het beeld, dat niet vaak voorbijkomt op zijn feed.

Lees ook
Ruud de Wild opnieuw onder het mes na optreden complicaties: ‘Afgelopen 24 uur waren heel zwaar’

Uit de lucht

Ruud kondigde vorige maand aan de komende tijd niet op de radio te horen te zijn. In zijn NPO Radio 2-programma De Wild in de Middag wordt hij tijdelijk vervangen door collega Eddy Keur. Wanneer Ruud terugkeert in de ether, is nog niet bekend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild)

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders