Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ruud de Wild open over seksleven én relatie met Olcay Gulsen: ‘Seks is overrated’

Ruud de Wild open over seksleven én relatie met Olcay Gulsen: ‘Seks is overrated’

Ruud de Wild open over seksleven én relatie met Olcay Gulsen: ‘Seks is overrated’

Ruud de Wild (51) en Olcay Gulsen (40) zijn inmiddels al een jaar – na een korte relatiebreuk – intens gelukkig met elkaar. Als kers op de taart wonen de twee sinds een paar maanden samen en durft de radio-dj toe te geven dat hij in zijn vriendin de ware heeft gevonden. 

Relatie Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Na meerdere relaties gehad te hebben kan Ruud zeggen dat Olcay de liefde van zijn leven is. “Ik heb er lang over kunnen nadenken met wie ik mijn leven zou willen delen en hoe dat er dan uit moet zien”, legt hij uit in Beau Monde. “Als je jong bent, dan is dat anders dan op de leeftijd die ik nu heb. Ik geloof ook wel dat je meerdere liefdes van je leven kunt hebben, maar de een is groter dan de ander.” Naar eigen zeggen voelt hij zich op dit moment compleet. “Dit past nu zo goed, omdat Olcay ook mijn beste vriend is.”

Seks is overrated

Ook beantwoordt Ruud in het interview een paar pittige dilemma’s die hij krijgt voorgeschoteld. Als hij moet kiezen tussen zijn telefoon of seks, reageert de radio-dj opmerkelijk. “Nooit meer een telefoon, maar seks is zeker niet zaligmakend. Seks gaat toch een beetje over, het is overrated”, stelt hij. “Het is maar een handeling, affectie is iets waar je oud mee kunt worden.”

Tijdelijke breuk

Hoewel Olcay en Ruud momenteel hun geluk niet op kunnen, waren de twee afgelopen jaar een tijdje uit elkaar. Na een relatie van vier maanden maakte het koppel een jaar geleden bekend er een punt achter te hebben gezet. Die breuk bleek tijdelijk te zijn; in september liet Olcay weten weer aan het daten te zijn met Ruud.

Trouwen

Inmiddels wonen de twee samen. Of ze al toe zijn aan een volgende stap in hun relatie? Toen onlangs het onderwerp ‘trouwen’ werd aangesneden in een interview, deden de twee opvallende uitspraken. “Ruud is al drie keer verloofd geweest, ik ben al drie keer verloofd geweest. Misschien is in dit geval wel vier keer is scheepsrecht”, zei Olcay toen. Haar geliefde vulde aan: “Ik wil het wel.”

Lees ook
Quarantaine brak Olcay Gulsen ondanks gezelschap Ruud de Wild op: ‘Ik begon me te vervelen’

Gezinsuitbreiding?

En kinderen? “Ruud heeft drie kinderen, drie hele leuke kinderen en die logeren ook hier. Ze hebben genoeg kamers en iedereen is welkom, maar we hebben het niet gehad over eigen kinderen. Die vraag wordt ons wel vaker gesteld, maar daar hebben we het nog niet echt over gehad”, zei de presentatrice er onlangs over. In een eerder interview zei Olcay er wat anders over: “Er zit nu iemand op de bank naast me heel hard te lachen. Dat lijkt me een duidelijk antwoord op die vraag.” Uit eerdere relaties heeft Ruud drie kinderen: dochter Toy (17), zoon Johnny (11) en dochter Teddy (8).

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Quality time met de leukste ❤️

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Weekend ???☕️??met de leukste @olcay

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Altijd lachen met @ruuddewild @andcgram ❤️❤️

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat een magische week!! Met mijn allerliefste @ruuddewild ❤️❤️

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

Bron: Grazia.nl | Beeld: Brunopress, Instagram