Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Geopereerde Ruud de Wild tóch weer met ambulance overgebracht naar ziekenhuis na ‘heftige bloeding’

Geopereerde Ruud de Wild tóch weer met ambulance overgebracht naar ziekenhuis na ‘heftige bloeding’

Geopereerde Ruud de Wild tóch weer met ambulance overgebracht naar ziekenhuis na ‘heftige bloeding’

Een week geleden maakte Ruud de Wild (51) bekend dat hij darmkanker heeft. Een paar dagen erna moest hij onder het mes, wat succesvol was verlopen. Maandagochtend meldde zijn geliefde Olcay Gulsen (40) het heuglijke nieuws dat de radio-dj weer thuis was, maar ‘s middags is hij toch weer teruggebracht naar het ziekenhuis. Dat heeft zijn manager bevestigd aan het ANP.

Heftige bloeding

Volgens Olcay zijn er complicaties opgetreden en is haar vriend uit voorzorg opgehaald door de ambulance na een heftige bloeding, meldt Shownieuws. Vanochtend deelde de presentatrice nog goed nieuws met haar volgers. “Ruud is weer thuis en mag de komende maanden thuis gaan herstellen”, schreef ze in haar stories. Helaas moest de dj dus toch weer terug naar het ziekenhuis.

Diagnose darmkanker

Ruud de Wild kreeg een “aantal maanden geleden” te horen dat hij darmkanker heeft, zo maakte hij vorige week maandag bekend in zijn radioshow De Wild in de Middag. Daarbij liet hij weten het nieuws bewust stil te hebben gehouden en een eerste ingreep al achter de rug te hebben. “Helaas is niet alles weg”, vertelde de radio-dj. “Ik moet nog een keer geopereerd worden en na die operatie moet ik een tijdje revalideren.”

Lees ook
Grote opluchting: Olcay Gulsen geeft update na maar liefst vijf uur durende operatie Ruud de Wild

Blijft iets engs

Naar verwachting is de radio-dj drie maanden uit de running. “Ik ben gezegend met de allerbeste artsen en ze zijn er eigenlijk supersnel bij maar ja, kanker blijft kanker en het blijft iets engs”, aldus Ruud. “Ik hoop na die revalidatie terug te komen. Jullie zijn nog niet van mij af.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild)

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram