Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ruud de Wild dankbaar voor Olcay Gulsen na ziekte: ‘Er waren geen grenzen meer’

Ruud de Wild dankbaar voor Olcay Gulsen na ziekte: ‘Er waren geen grenzen meer’

Ruud de Wild dankbaar voor Olcay Gulsen na ziekte: ‘Er waren geen grenzen meer’

Een aantal maanden geleden werd er bij Ruud de Wild (52) darmkanker geconstateerd. De radio-dj is nu weer kankervrij en begint vanaf 4 oktober weer bij de radio. Maar, zonder zijn lover Olcay had hij het sowieso niet gered – dat vertelt hij in een interview met het AD. Hij is dankbaar voor de artsen, maar vooral ook voor zijn vriendin.

Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Ruud en Olcay hebben al meerdere dingen doorstaan in hun relatie. Zo waren ze even uit elkaar, maar vonden elkaar een tijd geleden weer helemaal terug. “En opeens bam, komt alles bij elkaar. Een puzzel die in elkaar valt. Ik was nergens meer bang voor. Er waren geen grenzen meer, geen schroom. Ik zei haar ook: ‘Ik laat je nooit meer gaan’. ‘Dat is maar goed ook’, zei ze, ‘want anders vermoord ik je’.”

Harde grappen

Wat Ruud in die moeilijke periode vooral kon waarderen aan Olcay waren haar harde grappen. Hij vreesde vanaf het begin al voor een tijdelijke stoma en toen bleek dat ‘ie die ook zou krijgen, was Olcay er om het een stukje makkelijker te maken. “Ik weet nog dat ik op de gang stond in het ziekenhuis. Van mijn kamer af om te leren lopen. Kwam Olcay langs. ‘Kon je me vinden’, vroeg ik. Zij: ‘Ik ging gewoon op de reuk af’.”

Lees ook 
Operatie Ruud de Wild geslaagd: Olcay deelt foto in ziekenhuis

Sterker

De Wild is nu drie weken van die gevreesde stoma af en voelt zich stukken sterker. “Ik stond nooit bekend als de huilende radiojongen, maar ik schaam me niet voor mijn breekbaarheid. Als het komt, laat ik het gaan. Ik was al echt, maar ben nog echter geworden. Dat komt als je met je eindigheid wordt geconfronteerd.” Van de heftige periode lijkt Ruud veel geleerd te hebben. “Ik ben alle schaamte voorbij. Het laatste stukje plastic dat ik mogelijk nog had, is weggevallen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram