Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat een mooi stel! Ruben Nicolai is weer tot over z’n oren verliefd

Wat een mooi stel! Ruben Nicolai is weer tot over z’n oren verliefd

Wat een mooi stel! Ruben Nicolai is weer tot over z’n oren verliefd

Ruben Nicolai (44), presentator van de kersverse kijkcijferhit ‘Lego Masters’, is weer gelukkig in de liefde. Het RTL-gezicht heeft sinds kort een nieuwe relatie, zo onthulde hij bij ‘RTL Boulevard’.

Ruben Nicolai, presentator én ninja

“Ze heet Pauline en we hebben elkaar leren kennen op een première”, aldus Ruben. “Ik dacht dat ik echt als een ninja naar haar zat te gluren en dat niemand wat in de gaten had. Maar opeens, bij keer nummer tien dat ik aan het gluren was, draait ze zich om en zegt ze zo in de lucht: ‘Kom anders gewoon even hierheen’.” Uiteraard deed Ruben dat toen maar braaf en liep hij naar eigen zeggen een “walk of shame” over de dansvloer naar haar toe om zich voor te stellen. “Nou, sindsdien is het eigenlijk erg gezellig.”

Binnenkort in Flair

Waar Pauline nou precies op gevallen is? “Mijn gevoel voor fashion”, grapt Nicolai in de uitzending. Juist, veel meer wilde hij er nog niet over zeggen en dat heeft een goede reden. Binnenkort schittert de knappe grappenmaker namelijk met een groot interview en een fotoshoot in Flair, iets wat hij al een klein beetje verklapte in Boulevard. “Ik had een interview met Flair en daar kwam het ópeens ter sprake. En toen dacht ik, ja, niemand vraagt er naar en nu werd er wel naar gevraagd…”, aldus Ruben, die vervolgens enthousiast aan ons vertelde over zijn nieuwe liefdesgeluk. To be continued in Flair, dus!

Lees ook
Dolverliefde Georgina Verbaan en Maartje Wortel openhartig over relatie én eerste ontmoeting

Van Lau naar Pau

Ruben had eerder elf jaar een relatie met Laurien, de moeder van zijn twee dochters van 13 en 9. De twee gingen in 2013 uit elkaar.

Het kersverse koppel:

Ruben en de moeder van zijn kinderen in 2012:

Het fragment uit RTL Boulevard:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Peter Smulders